Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Oca/200

Akça Koca Platformundan Taşolar Ailesini ziyaret

5

25 Ocak 2020 Cumartesi / Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Uzman Doktorlarından Fatma – Oktay Taşolar çifti Akça Koca Kültür Platformu üyelerini ağırladı.

Taşolar çiftinin Derince Barış Manço sokaktaki evlerinde gerçekleşen buluşmaya; Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanğlu ve eşi TSE çalışanı Emine Uzunhasanoğlu, eski Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ekonomist Dr. Alaaattin Büyükkaya ve eşi Müjgan Büyükkaya, Anestezi Uzmanı Dr. Ayşe Zeynep Turan, Mali Müşavir Ahsen Okyar ve eşi Nursel Okyar, Hematolog Dr. Hasan Dermenci ve eşi Sağlıkçı Şükran Dermenci, Yalova Üniversitesi Öğretim üyesi Dr. Yunus Özen, Tubitak’ta Yüksek Lisansını tamamlayan Kevser - Arif Yavuz çifti katıldı.

Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu yeni dönem çalışmaları ile ilgili bilgi verdi ve Taşolar ailesine de teşekkür etti.

Yeni ABD’den dönen Dr. Büyükkaya’nın seyahat hatıralarını da anlattığı neşeli sohbet, Platformun 15 Kasım 2014 - 31 Aralık 2016 dönemi çalışmalarının yer aldığı “İnsana Dost, Fikre Dost” kitabının Dr. Alaattin Büyükkayya a, Platform Yöneticisi Dr. Ayşe Zeynep Turan, Makine Mühendisi Arif Yavuz’a Dr. Oktay Taşolar ve Dr. Hasan Dermenci’ye de Dr. Yunus Özen tarafından takdim edilmesi ile sona erdi.

1

Dr. Ayşe Zeynep Turan, e. Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya’ya Platformun yeni çıkan kitabını takdim ederken

2

Dr. Oktay Taşolar, Makine Müh. Arif Yavuz’a kitap takdim ederken

 3

Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Yunus Özen, Dr. Hasan Dermenci’ye platformun kitabını takdim ederken

4

Dr. Fatma E. Taşolar ve misafirleri

5

Ayaktakiler; Hasan Uzunhasanoğlu, Dr. Yunus Özen, Arif Yavuz Oturanlar: Ahsen Okyar, Dr. Alaattin Büyükkaya, Dr. Hasan Dermenci ve Dr. Oktay Taşolar

IMG_20200125_224116Ahsen Okyar, Dr. Alaattin Büyükkaya

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.