Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

17Oca/200

“Kimliksiz” – Alptekin CEVHERLİ kitabı..

IMG_0141

14 Ocak 2020 Salı / Kocaeli Şairler ve Yazarlar Birliği Başkanı değerli kardeşim ziyaretime geldi. En son yayınlanan Kimlilsiz kitabını da imzalayarak hediye etti.

14 Ocak Salı gecesi ziyaretleri tamamlayıp, 15 Ocak Çarşamba gününün ilk saatinde okumaya başladım. Ara verdiğim de saat; 04:27‘i gösteriyordu. Kısa bir zaman diliminde de olsa uyudum. Sabah namazı sonrası okumaya tekrar başladım ve Saat: 08.58’de 272. sayfayı da okuyarak kitabın kapağını kapattım.

Kısa zamanda okumayı tamamladığım kitapta anlatılanlardan bahsetmeyeceğim.

Sevgili kardeşimi tebrik ederim. Dost ve arkadaşlarıma da “KİMLİKSİZ” kitabını okumalarını tavsiye ederim.

Alptekin CEVHERLİ kimdir?

Siyasetçi ve yazar Alptekin Cevherli, 3 Ocak 1975 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Tüm öğrenim hayatı İstanbul'da geçen yazar Aksaray Mahmudiye İlkokulunun ardından bir yıl Fatih Erkek Kolejinde İngilizce eğitimi almıştır.

Fatih Ahmet Rasim Lisesi, ardından İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1998 yılında mezun olmuştur. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünde öğrenim görmüştür.

Alptekin Cevherli, 1992 yılından beri çeşitli gazetelerde Türk dış politikası ve terör konulu yazıları yayınlanmaktadır. Yazarın ilk olarak 1992 yılında haftalık Özden Gazetesinde başlayan yazı hayatı daha sonra aylık Ufuk Ötesi gazetesinde, Leberal Demokrat Gazetede Star gazetesinde ve Yeniçağ gazetesinde devam etmiştir.

Halen Türkiye Okuyor Gazetesinde yazıları yayımlanmakta olan Alptekin Cevherli, 2010 yılında Kocaeli Şairler ve Yazarlar Birliği Başkanlığına seçilmiştir. Halen bu görevi sürdüren yazarın pek çok eseri bulunmaktadır.

IMG_0143

Kocaeli Şairler ve Yazarlar Birliği Başkanı Alptekin Cevherli, Ahsen Okyar’a “Kimliksiz” kitabını takdim ederken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.