Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

16Oca/200

Bertaraf Tesisi de olsa Kandıra’da kurulmamalı..

5f4afebe-5bf0-4a5e-b469-8c62b6d2b35a

1Ayaktakiler: İlker Altınten, Erdal Baykara Oturanlar; Harun Reşit Kocagöz, Av. Abdurrahman Kaymak, Ahsen Okyar, Günay Gülcü

Bertaraf Tesisi de olsa Kandıra’da kurulmamalı..

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Av. Abdurrahman Kaymak, 4.Başkan Günay Gülcü, 6.Başkan Erdal Baykara, Yönetim Kurulu üyesi Salim Yaşar ile Denetim Kurulu üyeleri Ahsen Okyar ve İlker Altınten 25 Ocak’ta başlayacak Kandıra Akdemi – 3 programı çalışmalarını değerlendirmek için biraraya geldi.

Toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın “Biz çöp yakma fabrikası yapmayacağız. Bertaraf tesisi kuracağız. İzmit’in bittiği Kandıra’nın başladığı F tipi cezaevinin güneyinde bir noktaya kurulacak” açıklaması da değerlendirildi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Av. Abdurrahman Kaymak bu tesisin Kandıra sınırları içinde kurulmasına karşı çıkarak, “Kocaeli’nin Karadeniz’de sahili olan tek ilçesi. Bu imkanı kullanmayıp bu ilçede çöp depolama tesisi yapma iradesinde olan yöneticilerin bu yanlıştan dönmelerini diliyorum diyen Derneğimizin kurucularından Av. Hüseyin Acurman’a katılıyoruz. Kandıra sınırları içinde böyle bir çalışmayı doğru bulmuyoruz. Bugün depolama alanı derler yarın fabrika olur diyen Av. Kaymak; Derneğimiz adına konu ile ilgili geniş açıklama önümüzdeki hafta içinde yapılacaktır dedi.

kkd logo

KOCAELİ KANDIRALILAR DERNEĞİ

KANDIRA AKADEMİ – 3

BİLGİ ve DAVET

Av. Abdurrahman Kaymak Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği Kandıra Akademi -3 Eğitim programını açıkladı.

25 Ocak 2020 ve 1 Şubat 2020 Cumartesi günleri 13:45 ila 17:00 saatleri arasında günde 3 ders olmak üzere Kandıra Akademi -3 programını düzenlemiştir.

İzmit Fuar içi Kocaeli Sivil Toplum Merkezindeki toplantılara; Üniversitede okuyanlar, Üniversite bitirenler ve katılmak isteyenler ücret ödemeden katılabilecektir.

Katılımcılara 1 Şubat 2020 Cumartesi günü Saat; 17:00’den itibaren sertifikaları takdim edilecektir.

Kandıralılar başta olmak üzere ilgi duyan herkesi bekliyoruz.

Av. Abdurrahman KAYMAK KOCAELİ KANDIRALILAR DERNEĞİ BAŞKANI


NOT: Bu programa katılmak isteyenlerin Erdal BAYKARA 0532 225 30 05 telefonuna 24 Ocak 2020 Cuma akşamına kadar bilgi vermeleri gerekmektedir.
Kandıra Akademi -3 Eğitim programı - 2020

25 Ocak 2020 Cumartesi

Saat: 14:00 Prof.Dr. Akın AKINCI Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi

Saat: 15:00 Ecz. İsmail GENÇ e. Kandıra Belediye Başkanı

Saat: 16:00 Sertaç TUGAY Sanatçı - Yönetmen

1 Şubat 2020 Cumartesi

Saat: 14:00 Deniz UZTÜRK Galatasaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi

Saat: 15:00 Prof.Dr. Alper ER Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarım Bölüm Başkanı

Saat: 16:00 Engin ECEVİT – Şahin ECEVİT Bizkandırayız Platformu Türk Sanat Müziği Korosunun Hocaları

Saat; 17:00 Sertifika takdimi

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.