Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

25Ara/190

Şair Orhan Şaik Gökyay Kandıra’da anıldı

3b7970e1-2dab-4c28-b37d-62b33d2ce6d5

24 Aralık 2019 Salı / Bizkandırayız Şiir Topluluğu, Kandıra Şiir akşamlarının Onikincisinde Şair Orhan Şaik Gökyay’ı, şiirleri ve bestelenmiş eserlerini seslendirerek andı.

Kandıra Şehir Stadı karşısında bulunan Cadde Kafe’de gerçekleşen etkinlikte Şair Gökyay’ın hayat hikayesi ve edebi kişiliğini; emekli edebiyat öğretmenlerinden Mustafa Yıldız anlattı. Diş hekimi Şair İbrahim Ark, Şiir ve şiirlerin çeşitlerini anlattığı gecede, şairin bestelenmiş eserlerini Bizkandırayız Müzik Topluluğu eğitmenleri Engin ve Şahin Ecevit çifti seslendirdi.

Çok keyifli geçen gecede Kıbrıs’tan katılan Özlem Ersoy şiir dostlarına okuduğu şiir ile destek oldu. Ayrıca saz sanatçısı olan sağlık personeli Derya Demirel söylediği deyiş ve türküler ile tüm katılımcıların hoşca vakit geçirmesini sağladı.

Bizkandırayız grubu kurucusu ve sözcüsü Aygün Aynagöz onüçüncü toplantının onbeşgün sonra olacağını ve Şair Arif Nihat Asyalı’nın anılacağını bildirdi.

Onikinci Şiir Akşamına; avukat Figen Şentürk, Kandıra Lisesi eski müdürü Hasan Tokgöz, emekli öğretmenlerden Mustafa Yıldız, Diş Hekimi İbrahim Ark, Engin - Şahin Ecevit, Kıbrıs’ta öğretmenlik görevini sürdüren Özlem Ersoy, Belgin - Murat Yüksel, Aliye - Halil Erdoğmuş, sağlık personeli Semiha Özlem Ersoy, Derya Demirel, ressam Aytaç Kürekçioğlu, amatör tiyatro sanatçısı Levent Aydoğdu, Günay Çölmek, Vedat Özkol, Ayfer Kocatürk, Münevver Ecevit, Olcay Tokdemir, Celil Sağlam, Berna Erkal ve Bizkandırayız sosyal paylaşım platformu kurucusu Aygün - Nurşen Aynagöz katıldı.

1

Diş hekimi Şair İbrahim Ark, emekli edebiyat öğretmeni Mustafa Yıldız

2

Belgin Yüksel ve toplantıya katılanlar

3

Bizkandırayız Müzik Topluluğu eğitmenleri Engin ve Şahin Ecevit çifti ve saz sanatçısı sağlık personeli Derya Demirel şairin bestelenmiş eserlerini seslendirirken

4

Kandıra Lisesi eski müdürü Hasan Tokgöz ve 12.Kandıra Şiir akşamına katılanlar

5

Kandıra Cadde Kafe’de gerçekleşen etkinliğe katılanlar

6

Kandıra Şiir akşamlarının Onikincisine katılanlar

95030861-6c51-4d5e-9564-3d253ff42c19

Bizkandırayız Müzik Topluluğu eğitmenleri Engin ve Şahin Ecevit çifti

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.