Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

10Ara/110

Türk Eğitim Sen Kandıra Lisesinin Başarılı Öğrencilerini ödüllendirdi

SAM_0477

Türk Eğitim Sen Kandıra Lisesinin Başarılı Öğrencilerini ödüllendirdi.

Süleyman Pekin Başkanlığındaki Türk Eğitim Sen yöneticileri Abu Hayat Projesi Bilgi Yarışmasında ilimizdeki birçok orta öğretim okulunu geride bırakarak İl birincisi olan Kandıra Lisesi öğrencilerini ödüllendirdi.

Türk Eğitim Sen Kocaeli 1 no’lu Şube Başkanı Süleyman Pekin, Kandıra İlçe Temsilcisi Mete Domaç, Kandıra yönetiminden Ebru Karaermiş ve Ali Arda, İlimizde yapılan Abu Hayat Projesi Bilgi yarışmasında birçok orta öğretim okulunu geride bırakarak İl birincisi olan Kandıra Lisesi öğrencilerini ziyaret etti. Bu anlamlı birinciliklerinden dolayı öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik edip başarılarının bunda sonrada devam etmesi temennisinde bulundu.

Çok samimi bir ortamda geçen ziyarette Türk Eğitim Sen heyeti büyük başarı göstererek İl birincisi olan Burcu Nazlıcan Doğru, Ünal Bayraktar ve Oğuzhan Akkaya adlı öğrencilere birer hediye takdim etti. Heyet ayrıca Okul Müdürü Hasan Tokgöz ve öğretmenleri Havva Ergen’i de kutlayıp kendilerine teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyaretten oldukça memnun olduklarını söyleyen Kandıra Lisesi Müdürü Hasan Tokgöz; “Öğrencilerimizin bu başarılarından dolayı gurur duydum, bundan sonra da daha büyük başarılara imza atacaklarına olan inancım tamdır. Okulumuzun başarısını paylaşan, ilgi gösteren Süleyman Pekin ve arkadaşlarına teşekkür ederim.” Dedi.

SAM_0477

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.