Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Ağu/190

Dr. Şefik Postalcıoğlu’nu kaybettiğimiz 9 yıl olmuş..

6

25 Ağustos 2019 Pazar / 26 Ağustos 2011 tarihinde Kadir gecesinde kaybettiğimiz Dr. M. Şefik Postalcıoğlu, Bahçecik Damlar Kabristanındaki kabri başında anıldı.

26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferinin ve 26 Ağustos 1922 Büyük Taarruzun yıldönümünde, 9 yıl önce 26 Ağustos 2011 tarihinde gittiği iftar sonrası Seka Park’ta kalp krizi geçirerek Kadir gecesi vefat eden, başarılı Hekim olarak yaptığı çalışmalarla birlikte Kocaeli’nin sosyal hayatında da sevilen bir insan olan, eski Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi, Kocaeli Afyonkarahisar Derneği Başkanı, Kocaeli Valiliği Kültür Müdürlüğü Türk Müziği Korosu Başkanı, Kocaeli Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Üyesi, Kocaeli Tabipler Odası Üst Kurul Delegesi ve KBB Mütehassısı Dr. M. Şefik Postalcıoğlu, ailesi ve dostları tarafından Bahçecik Damlar Kabristanındaki Kabri başında anıldı.

İKİ İLAHİ

Kocaeli Valiliği Kültür Müdürlüğü Türk Müziği Korosu’ndan arkadaşları: Sadettin Şahin, Mehmet Erdem ve Nihat Özkaya, Postalcıoğlu'nun kabri başında sevdiği iki ilahiyi seslendirdi.

DUA YALÇIN ŞAKACI’DAN

Kocaeli İl Müftülüğü Din Hizmetleri Kısım Şefliğinden emekli Yalçın Şakacı Kur’an okuyarak duasını yaptı.

POSTALCIOĞLU GÜZEL HATIRALARI İLE YAD EDİLDİ

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanları; Dr. Halil İbrahim Kahraman, Ahsen Okyar ve Av. Ruhittin Sönmez, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Çoştur Filiz, Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, Gazeteci-Yazar Tanju Cılızoğlu, eski Kavakçılık Enstitüsü Müdürü Dr. Faruk Şakir Özay, emekli Eğitimci Zekai Kahyaoğlu, Biz izmit’iz Platformu Başkanı Hüseyin Erol, Dr. M. Şefik Postalcıoğlu ile ilgili hatıralarını anlattılar.

AİLE ADINA

Dr. M. Şefik Postalcıoğlu’nu anma programına çok sayıda dostu katıldı. Kızı Melike Postalcıoğlu Cansever ve damadı Sercan Cansever'in de taziyeleri kabul ettiği anmada, Aile adına Melike Postalcıoğlu Cansever toplantıya katılan babasının dostlarına teşekkür etti.

1Dr. Faruk Şakir Özay, İdris Türkten, Tanju Çılızoğlu, Av. Ruhittin Sönmez, Dr. Halil İbrahim Kahraman

2 Levent Özdil, Cemil Uslu, Ahsen Okyar, Hasan Baltacı,

Kocaeli İl Müftülüğü Din Hizmetleri Kısım Şefliğinden emekli Yalçın Şakacı dua yaparken

3Sadettin Şahin, Nihat Özkaya ve Mehmet Erdem, Dr. Postalcıoğlu’nun sevdiği 2 ilahiyi seslendirirken

4Biz İzmit’iz Platformu Başkanı Hüseyin Erol ve anma toplantısına katılanlar

5

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Çoştur Filiz “Dr. Şefik Postalcıoğlu küçüklüğümde tanıdım. Doktor babamın, sevdiği mesai arkadaşı idi. Güzel insan olan büyüğüme rahmet diliyorum” dedi.

6Dr. M. Şefik Postalcıoğlu, 9.ölüm yılında anan dostları kabri başında

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.