Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

8Ara/110

Muhasebeciler Tiyatroya davetli

DSCF3062 Muhasebeciler Tiyatroya davetli

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu üyesi Gölcük Sahne Sanatları Derneğinin üyelerinin oynadığı Harun Acar’ın Yönetmenliğini yaptığı Kurtuluş Savaşımızı anlatan Kuva-i Milliye Destanı adlı oratoryoyı Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri izleyecek.

Dünyanın en gelişmiş askeri teknolojileri ve insan gücüyle Anadolu'ya saldıran güçlere karşı Anadolu insanının kadını erkeği, çocuğu yaşlısıyla verdiği büyük kurtuluş Mücadelesi Kocaeli SMMMO Mavi Salonda bir kez daha şiirsel bir dille sahneleyecek..

Kocaeli SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol; “Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı ve Kurtuluş Savaşı süresince yaşananları görsel olarak aktaracak, 1911/1922 tarihleri arasında yaşanan büyük taarruzu konu alan oratoryo, Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk ve Türk Milletinin evlatlarının “ vatanımızın bir karış toprağını vermemek” için yaptığı zorlu mücadelesini anlatıyor. Ülkemizin her karış toprağı atalarımızın kanıyla sulanmıştır. Ücretsiz olarak seyredilecek tiyatro’ya Kocaeli SMMM Odası üyeleri ile stajyerleri eş ve çocukları ile birlikte davetlidir.” Dedi.

Kuva-i Milliye Destanı adlı eserden kesitler sunacak olan Tiyatro topluluğu, 09 Aralık 2011 Cuma günü saat 20.00'de Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının çok amaçlı salonunda üyeleri ile buluşacak.

DSCF2963

DSCF3008

DSCF3044

DSCF3062

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: SMMM Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.