Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

18Tem/190

Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş vefatının 3.yılında dualarla anıldı

213 Temmuz 2019 Cumartesi / Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş vefatının 3.yılında dualarla anıldı

Hocaların Hocası Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş vefatının 3.sene-i devriyesinde, Kabri başında ve Topkapı Anıt Mezar Camiinde yâd edildi.

Oğulları Doç.Dr. Murat Yalçıntaş ve Mehmet Yalçıntaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Yeni Topkapı Kabristanındaki kabri başında başlayan anma toplantısına; eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Bakanı Ali Çoşkun, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Prof.Dr. Sedat Murat, Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa E. Erkal, Mehmet Akif Ersoy Fikir ve Sanat Vakfı Başkanı Mehmet Cemal Çiftçigüzeli, Doğu Türkistan Uygur Haber ve Araştırma Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Hamit Göktürk, Yalova Üniversitesi Öğretim üyesi Prof.Dr. Tuncay Güloğlu, Av. Ahmet İyioldu, geçen dönem Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Şahlanış Hareketi Genel Başkanı Mehmet Mahmut Yıldız, Kurucu Genel Başkan Murat Altun, işadamı Fuat Ergün ile Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş’ın çok sayıda seveni katıldı.

15 Temmuz 2016 tarihinde vefat eden Hocaların hocası Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş’ın kaybının üçüncü yılında tertiplen anma toplantısında Bestekar Mevlidhan Amir Ateş, Kadir Konya ve çok sayıda hafızın okuduğu Kur’an-ı Kerim ve mevlid sonrasında Anıt Mezar Camii bahçesinde Özbek Pilavı ikram edildi.

İzmit’ten de; Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Dr. Oktay Taşolar, Ekonomist Cihat Kaymas ve Dr. Nuri Çağlar ile Dr. Halil İbrahim Kahraman toplantıya katıldı.

İzmitliler Yeni Topkapı Kabristanın da; eski Başbakanlarımızdan Adnan Menderes ve arkadaşları ile merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın kabrini de ziyaret ettiler.

1Vefatının 3.yılında Prof.Dr. Nevzet Yalçıntaş’ın kabri

2 Doç.Dr. Murat Yalçıntaş hocamız, misafirleri ile yakından ilgilendi… Salih Dursun, Dr. Halil İbrahim Kahraman, Mehmet Mahmut Yıldız, Hasan Uzunhasanoğlu, Zeynep Gökçen Okyar, Doç.Dr. Murat Yalçıntaş, Ahsen Okyar, Cihat Kaymas, Dr. Oktay Taşolar, Dr. Nuri Çağlar

3Hasan Uzunhasanoğlu, Zeynep Gökçen Okyar, Ahsen Okyar, Cihat Kaymas, Dr. Oktay Taşolar, Dr. Nuri Çağlar.. İzmitliler birarada..

4Ahsen Okyar, Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarının Anıt Mezarı önünde

5Cihat Kaymas, Mehmet Cemal Çiftçigüzeli, e. Bakan Ali Çoşkun, Hasan Uzunhasanoğlu, Dr. Oktay Taşolar

6 Hasan Uzunhasanoğlu, Dr. Oktay Taşolar, Ahsen Okyar, Gazeteci-Yazar Mehmet Cemal Çiftçigüzeli

7 Dr. Nuri Çağlar, Ahsen Okyar, Dr. Oktay Taşolar

8Cihat Kaymas, Mehmet Cemal Çiftçigüzeli, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof.Dr. Sedat Murat, Ahsen Okyar, Dr. Oktay Taşolar

9Ahsen Okyar, kızı Zeynep Gökçen Okyar ile Adnan Menderes Anıt Mezarının önünde

10Önder Balta, Dr. Oktay Taşolar, Okan Özkan, Hasan Uzunhasanoğlu, Sadi Kurtulan, Dr. Nuri Çağlar, Fuat Ergün, Ahsen Okyar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.