Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

22May/190

Fazlı KÖKSAL’IN MEYVE TADINDA ROMANLAR KİTABI YAYIMLANDI..

Meyve Tadında Romanlar

Meyve Tadında Romanlar Akıl-Fikir Yayınevi tarafından yayınlandı ve bugün satışa sunuldu.

Kitap şu cümlelerle tanıtılıyor.

Okumayan bir toplumuz. Evlerimizin çok azında kitaplık var. O az sayıdaki kitaplık da aynı renkte, hatta tek rengin aynı tonundan seçilmiş kitaplardan oluşuyor. Kitapları, yazarları, bizden olanlar/bizden olmayanlar diye ayırıyoruz.
Bu da, zaten yeterli düzeyde olmayan kültürel birikimimizin yarısından haberdar olmamamıza, toplumsal kutuplaşmalara ve hatta düşmanlıklara zemin hazırlıyor.

“Meyve Tadında Romanlar”da, farklı görüşteki yerli-yabancı 111 romancının 153 romanından alıntılar yapılarak, kitaplar hakkındaki eleştirilere yer verilerek, bu romanlar tanıtılmasına, kitaplıklarımızın farklı renklerle zenginleştirilmesine katkıda bulunulmak istenmiştir.

“Meyve Tadında Romanlar”ın diğer roman incelemelerini konu alan diğer kitaplarından en önemli farklarından birisi de Türkiye dışındaki Türk Dünyasından 12 romancıya yer vermiş olmasıdır.

Bu kitap, bir kişinin bile kütüphanesine farklı renkte bir kitap girmesini sağlayabilirse, bir kişiyi bile tanımadığı bir romancıyla tanıştırabilirse görevini yapmış olacaktır.

400 Sayfa olan ve 40 TL satış fiyatı belirlenen kitabı internetteki kitap satış noktalarından (Kitapyurdu, idefix, kidega, pandora, kitapseç,nobelkitap.......) 27-30 TL arasında temin etmek mümkün.

 Fazlı KÖKSAL
http://fazlikoksal.blogspot.com

https://www.facebook.com/FAZLIKOKSALL

twitter: @fazli_koksal

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.