Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

9May/190

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin 26.geleneksel iftar programına davet

kandiralilar-iftarda-68410d3bf5d46a79549bKocaeli Kandıralılar Derneğinin 26.geleneksel iftar programına davet

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin 26. Geleneksel İftarına Bestekar Amir Ateş, Bizkandırayız Türk Müziği topluluğu ve seçkin Kandıralılar katılacak.

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin geleneksel iftarı 15 Mayıs 2019 Çarşamba akşamı Otel Asya'da gerçekleşecek. Kurulduğu 1994 yılından beri 26 yıldır geleneksel hale gelen iftar programı Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı Bestekar - Mevlithan Amir Ateş, Şahin Ecevit şefliğindeki Bizkandırayız Türk Müziği topluluğu ve Kandıralıların iştiraki ile 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü akşamı Otel Asya - İzmit adresinde yapılacaktır.

İftar ile ilgili bilgi veren Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Av. Abdurrahman Kaymak: "Türk Müziği çalışmaları ile ülkemiz kültür hayatına katkıları için Şahin Ecevit ile Engin Ecevit çiftine plaket takdim edilecektir. Toplantıya Kandıralı hemşerilerimizi ve Kandıra’yı sevenlerle birlikte iftar açmak üzere ailece Otel Asya'ya bekliyoruz. Rezervasyon için Dernek Başkan Yardımcımız  Erdal Baykara’ya (0532 225 30 05) müracaat edilebilir.” dedi.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.