Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

30Nis/190

Eski Dostların 375.toplantısı

5

26 Nisan 2019 Cuma /  “Eski Dostlar” grubunun 375.Geleneksel toplantısı Otel Asya’da yapıldı. Toplantıya Birol Öztürk ev sahipliği yaptı.

Emin Saka ile Rahmetli Mustafa Ersoy ve Fikret Balcı tarafından 1966 yılında kurulan “Kocaeli ve Kocaelispor’u seven Eski Dostlar Grubunun” 375.toplantısı Otel Asya’da gerçekleşti.

375 TOPLANTIYA YÜKSEK İLGİ

Birol Öztürk’ün düzenlediği toplantıya Kocaelispor Başkanları; eski Milletvekilleri Erol Köse ve İsmail Kalkandelen ile Yetkin Saner, Selahattin Öztop, Hüseyin Erol ve Başkanlığındaki Biz İzmitiz platformu üyeleri,  Metin Eke, Av. Raif Kandemir, Reha Yıldırım, Ahsen Okyar, Rahmi Tüfekçi, Durmuş Ali Yalnız, Av. Yılmaz Güler, Hilmi Girgin, Bizkandırayız Türk Müziği Platformunun şefi Şahin Ecevit, İshak Aktaş, Mahir Dönmez, Cumali Camdalı, Remzi Aybar, Erdal Yenişen, Günay Gülcü, Tahir Ersöz, Hamza Baştürk, Tuncay Aşkın, Orhan Balcı, Mustafa Yaman, Sadık Şen, Yasin Şengel, Cemil Çetin, Mehmet Emiştekin, Tayfun Ersöz, Cengiz Çakar, Erdinç Özden, M. Akif Şen, Kamuran Öner, Şahin Balkan, Hüseyin Erol, Yılmaz Kavafoğlu, Rıdvan Toksöz, Kamil Yıldız, Yakup Kalmuk, Orhan Biçer, Ertan Süral, Halim Dedeoğlu, Ergün Güler, Nizamettin Kamış, Yusuf Tuğrul ve Adnan Karan, Spor yazarı Erol Mustafa Elbi ile çok sayıda eski dostlar gurubu üyesi katıldı.

BİZİZMİTİZ PLATFORMU

Geçtiğimiz günlerde düzenledikleri bir  konserde İzmitlileri unutulmaz şarkılarla buluşturan Hüseyin Erol ve Başkanlığındaki Biz İzmitiz platformu üyeleri kalabalık bir heyetle toplantıya katıldı.

ŞARKILAR

Sazlar’da; Hilmi Gök (Udi), Muzaffer Okumuş (Kanun), Ergün  Uysal (Klarnet) ve  Birol Sakarya (Ritim Saz) görev yaparken, Erol Köse, Cemil Çetin, Sami Kırcal, Yetkin Saner, Hakan Nalbantoğlu, Aziz Çıpka, Cemal Temizce  ve  Fethi Çaçan şarkı ve türküleri Eski Dostlar ile birlikte söyledi. Ali İhsan Merdanoğlu tulumu ile geceye renk kattı.

376.TOPLANTI

Toplantının sonunda Birol Öztürk  Eylül ayındaki 376.toplantıya evsahipliği yapacak olan  Orhan Balcı, Günay Gülcü ve Ahsen Okyar’a listeyi teslim etti.

1Günay Gülcü, gecenin organizatörü Birol Öztürk, Ahsen Okyar, Hüseyin Erol, Metin Hündür

2Selahattin Öztop, Hamza Baştürk, Kamuran Öner,

3Orhan Balcı, Mahir Dönmez, Günay Gülcü, bizkandırayız platformu koro şefi Şahin Ecevit, Ahsen Okyar

4Mimar Yetkin Saner ve toplantıya katılanlar

5376.toplantıya evsahipliği yapacak heyet; Günay Gülcü, Orhan Balcı, Ahsen Okyar ve Birol Öztürk

6İzmit Belediyesi Meclis üyesi Tuncay Aşkın ve arkadaşları

7Sadık Şen, Durmuş Ali Yalnız, Mehmet Çınar, Mehmet Akif Şen, Kartepe Belediye Meclis üyesi Yakup Kalmuk, Yasin Şengen

8Eski Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkanı Erol Köse söylediği şarkıları ile eski dostları çoşturdu

9Feridun Ersöz, Ecz. Erdinç Özden, Cemil Çetin, Mustafa Güner, Reha Yıldırım

10375.Eski Dostlar toplantısının evsahibi Birol Öztürk ve toplantıya katılanlar Bizizmitiz Platformu üyeleri

11Birol Sakarya (Ritim Saz), Ergün  Uysal (Klarnet), Hilmi Gök (Udi), ses sanatçısı Fethi Çaçan, Muzaffer Okumuş (Kanun)

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.