Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

1Ara/110

Kandıra’da Başarılı Eğitimci Bozburun İlköğretim Okulu Matematik Öğretmeni Duygu Aksoy Koç

2011.11.30 kkd otel asya 030 Bozburun İlköğretim Okulu Matematik Öğretmeni Duygu Aksoy Koç’a, son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman ile Kocaeli Kandıralılar Derneği (20.04.2006 / 26.03.2008) dönemi Başkanı Dr. İsmail Çapcı tarafından Başarı ve teşekkür plaketi takdim edildi.

Duygu Aksoy KOÇ

Bozburun İlköğretim Okulu Matematik Öğretmeni olan Duygu Aksoy Koç aslen Rizeli dir.

Öğretmenlik mesleğine 2006 yılında Muşta başlamış olup, 2008 yılında ilçemiz Çamkonak İlköğretim okuluna atanmış iki yıldır Bozburun İlköğretim okulunda görevine devam etmektedir.

Görevini azim ve gayretiyle icra eden Duygu Öğretmeni okulda sürekli olarak teneffüs aralarında dahi bir elinde çay diğer elinde kalem ve etrafında birkaç öğrenci ile birlikte öğrencilerinin çözemediği soruları çözerken ve anlatırken görmek mümkündür.

Kendi okulunda geçen yıl Fen Lisesini kazanan öğrencisi ile birlikte görevlendirme olarak çalıştığı İlçemiz Mehmet Akif Ersoy ilköğretim Okulunda Fen lisesini kazanan ve aynı zamanda 495 puanla Kandıra 8.  sınıf SBS Seviye Belirleme Sınavı birincisi olan öğrencisinin başarısında diğer öğretmen arkadaşları ile birlikte büyük pay sahibidir.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.