Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

23Mar/190

Meral Akşener İzmit’te muhteşem bir miting ile karşılandı..

55437936_2167410216681936_400252254331863040_n

21 Mart 2019 Perşembe / 31 Mart yerel seçimlerine iş birliği ile girme kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kocaeli’de ortak miting düzenledi.

Bu kapsamda Kocaeli’de yapılan ortak miting için toplanan on binlerce vatandaş, alanı Türk bayraklarıyla kapladı.

Akşener ve Kılıçdaroğlu’nun konuşması öncesinde, vatandaşların ellerindeki Türk Bayrakları ile kırmızıya boyanan alanda hep bir ağızdan İstiklal Marşımız okundu.

Konuşma yapmak için ilk sahneye gelen isim, iş birliğinin ortak Kocaeli adayı Serdar Kaman oldu.

CHP GENEL BASKANI KEMAL KILICDAROGLU VE IYI PARTI GENEL BASKANI MERAL AKSENER MILLET ITTIFAKI'NIN ORTAK MITINGINDE KOCAELI'NDE HALKA SESLEND
FOTOGRAF-SELDA HATUN TAN-IZMIT-DHA
AKŞENER: "UTANMADAN BİZE TERÖRİST DEDİ"

Cumhurbaşkanı Erdeoğan'ın kendisine tazminat davası açmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Sayın Kılıçdaroğlu doğduğum şehre hoşgeldiniz. Bugün Nevruz Bayramı. Ateş yakıp demir dağları erittiğimiz gün. Bugün aynı zamanda yeni günün başlangıcı. Herkese kutlu ve bereketli olsun. Size bir şarkı izlettik. Şundan izlettik: malum arkadaş doğduğum şehirde beni suçladı. Beni hapis ettiriyordu. 250 milyon TL'lik tazminat davası açtı. Sayın Kılıçdaroğlu’na idam düştü. Malum arkadaş attı tuttu. Şimdi sıra sıra cevap vereceğiz. Önce hapisle tehdit etti. Sonra 250 milyon TL benden alacak. Sayın Erdoğan olsa dükkan senin sen beni Mehmet Cengiz ile mi karıştırdın? 250 milyon size de fazla gelir pankartı asanlara. Cumhurbaşkanının terörist dediği Kocaelili kardeşlerim nasılsınız? İyi misiniz? Utanmadan bize terörist dedi. Utanmadan dedi. Bu arkadaş bunu hep yapıyor" şeklinde konuştu.

Akşener'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"793 ŞEHİDİN HESABINI VERECEKSİN ERDOĞAN"

"Onun için Bahçeli’nin söylediklerini tekrar etmiyorum ayıptır ayıp. Oslo’sundan Habur’undan peşmegesinden hepsinden sorumlu. En önemlisi hendekler kazıldı. Valilere, emniyet müdürlerine, askerlere kafayı çevirttirdin sen. 793 vatan evladı, polis, asker, Mehmetçik canıyla kanıyla o hendeklerin kapanmasını sağladı. 793 şehidin hesabını vereceksin Erdoğan. Vatandaş bu yalancı zehirli dili ret ediyor. Demirel’in dediği tencere Erdoğan’ın iktidarını sallıyor. Belediye başkanlarının resmi yok, beyefendinin var. Sanırsınız Kocaeli Belediye Başkan adayı Erdoğan. En küçücük ilçede dahi Erdoğan’ın resmi var. Mutfak bu iktidarı sallıyor Tarzan zorda. Onun için iftira ile yalanla seçim kampanyası yapıyor. Bize PKK'lı, size türedi dedi. 3600’ü söyledik yapacağını söyledi ne oldu gitti. Şimdi Kocaeli, ey Kocaeli 13-0 belediye verdiniz. 15 yıldır yönetiyorlar? Teleferik yapıldı mı? Çocuklarınıza istihdam yapıldı mı? Zenginleştiniz mi? Evleriniz değer kazandı mı? Hayır kazanmadı. Bulvar bile yapılmadı. Fabrikalar satıldı yerine sanayi gelmedi. Betona boğulan evleri değer kazanmayan İzmitli. Bahçe tarımı kazanmayan İzmitli. 13-0 verdiniz ne istediyse bu arkadaş verdiniz. Çocuklarınız işsiz kalmaya devam etti."

AKŞENER'DEN ERDOĞAN'A: "NEDEN BU KADAR KORKUYORSUN?"

"Kocaeli'de bir kuruluşta hocayım. Kimya mühendisliğinde okuyan oğlum için burs bulur musunuz Meral hanım?" dedi. Sanayi şehri İzmit’i bu hale düşürdüler. Üreten ekonomi anlayışını ortay koymak zorundayız. 25 sene sonra  90 yaşında olacaksın. Tank palet fabrikasının yerinde yeller esecek. Tarımda üretimden çıkmış bir Türkiye çocukları, umutsuz Türkiye ortada. Kendi çocuklarınız görümcelere 50 bin TL maaşla çalışırken bizim çocuklarımız işsiz. Bu gayretüllaha dokunur. Bu haram ve zulüm anlayışına kulak çekmesi yapacaksınız. Sayın Erdoğan size ihanet etti. 500 milyar dolarlık uçaklara binerken size ihanet etti. 48 bin TL'lik çay içerek size ihanet etti. Aranızdan çıktı gitti kibir abidesi. O kulağı çekeceksiniz 31 Mart’ta. İzmit’te Fatma Hürriyet Kaplan'ı seçip o kulağı çekeceksiniz. Ve kulak çekildikten sonra pamuk olacak pamuk. "Seçmen velinimetimdir" diye gezecek. 3 bin polisle, 3 tane helikopter tepede muhterem bu kadar neden korkuyorsun. Korkma bu aziz Türk Milletin’den."

"Son sözüm olarak, belediye başkan adayı arkadaşlara israf yapmayacaklar hırsızlık yapmayacaklar yandaş kayırmayacaklar. Demokrasiye uygun bir tutum içinde olacaklar. Ağa da, paşa da, torpil de nüfus cüzdanı olacak."

KILIÇDAROĞLU: "VATANDAŞ NEDEN SOĞAN KUYRUĞUNDA?"

Konuşmasına Nevruz Bayramı'nı kutlayarak başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tank palet fabrikasının satılmasıyla ilgili hükümete yüklendi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarından satır başları şu şekilde:

"Efendim hepinize merhabalar hava serin ama güzel. Nevruz bayramınız kutlu olsun. Her birlikte baharı getirmek, demokrasi baharını getirmek için mücadele vereceğiz. O nedenle İYİ Parti ile iş birliğimiz var. Az önce başkan adayımız konuştu. Kocaeli deyince akıllara Leyla Atakan gelir. Hiç kimse unutmaz. Bir yiğit kadın. Kocaelini Türkiye’ye tanıtan büyük kadındı. Büyük hizmetleri olan Sefa Sirmen. Kocaeli'nin onuru olan Sirmen onu da sevgi saygıyla anıyoruz. Hep birlikte Serdar Kaman'ı seçeceğiz. Allah'ın ve sizlerin de izniyle Kocaeli Belediye Başkanı koltuğuna oturtacağız. Kısa bir sohbet yapacağız. Şunu bütün Kocaelilerin bilmesi lazım. Bütün dertlerinizi biliyoruz. İşsizlik var mı var gerilir var mı var. Memlekette huzur istiyoruz. Her evde tencere kaynasın istiyoruz. Herkesin işi aşı olsun istiyoruz."

"Biz kavgadan uzak beraber kavgadan uzak Türkiye istiyoruz. Benim vatanseverlik anlayışım bayrağını vatanını insanını seçen herkes vatanseverdir. Bir seçim yapıyoruz belediye meclis üyesi, belediye başkanı, muhtar seçeceğiz. Sanki savaş gidiyoruz. Böyle bir atmosfer yaratıyorlar. Bu ülkede mutfakta yangın var. 7.5 milyona işsizlik ulaştı. Yunanistan’dan pamuk ithal ediyoruz. Borç alıyorlar. Borca nereye kadar gideceksiniz. Borcunu, taksidini ödemek için borç alıyorlar. Dünyanın faizini ödüyorlar. Örnek, son 16 yılda Londra'daki bir avuç tefeciye bankerlere ödedikleri miktar 149 milyar dolar. 149 milyar dolarla yeni bir Türkiye inşa edilir. Yarısını çiftçiye verseniz bütün Avrupa'yı Orta Doğu'yu beslerdi. Memleketin yarısı terörist. Bakkal terörist, pazarcı terörist, hal esnafı terörist. Onlara oy vermeyen herkes terörist. Bu anlayış toplumu ayrıştıran anlayıştır. Bunu ret ediyor kınıyoruz. Soğana muhtaç ettiler. Yoksuzluk kuyruğuna varlık kuyruğu diyorlar. Senin düşünüp elini vicdanına koyma zamanı. Babaların dedelerinin yaptığı fabrikaları sattılar. Bu paralara nereye gittiler diye sorguladın mı? Bütün bu paralar harcandı da vatandaş neden soğan kuyruğunda? Fabrika satıyoruz soğan alıyoruz pamuk alıyoruz. Bu gidiş doğru bir gidiş değil işsizliği yarattı. Son bir yılda işsiz kalan 1 milyon kişi işsiz kaldı. 1 milyon evde huzur olmaması demektir."

"SARAY'DA OTURANLARIN İŞSİZLİK SORUNU VAR MI?"

"Saray'da oturanların işsizlik sorunu var mı? Onların çocuklarının torunlarını işsizlik sorunu var mı? "Bütün seçimlerde AKP'ye oy verdim diyor. İşsiz kaldım. Geldim kendimi TBMM duvarını dibine yaktım" dedi Karadenizli kardeşim. "İşsizliğimi öğrensin diye yaktım" dedi. Bütün bunlara baktığımızda hepimizin ve özellikle de AKP'ye oy vermiş kardeşlerimin düşünmesi lazım. "17 yıldır ne istediysen verdik. Sen beni soğan kuyruğuna mahkum ettin" desin AKP'ye oy veren kardeşim."

"ÜLKÜCÜ KARDEŞLERİME SESLENİYORUM"

"Ülkücü kardeşlerime seslenmek istiyorum. Bizim 6 okumuzdan birisi Milliyetçiliktir. Bu ülke için canını vermektir. Milliyetçilik Süleyman Şah Türbesi'ni kaçıran siyasilere karşı onurlu ve dik durmaktır. Silah fabrikalarını yabancılara satanlara karşı durmak milliyetçiliktir. Tank palet fabrikaların 25 yıllığına özelleştirmelere ile ilgili yabancılara satıyorsan ülkenin namusunu haysiyetini satıyorsun demektir. Ülkücü ve milliyetçi arkadaşlarıma sesleniyorum sizlere güveniyorum. Bunlara sesini çıkarmayanlara onun sözcülüğünü yapanlara tepki göstermek lazım."

"BU KÖTÜ GİDİŞE BERABER DUR DEMEK ZORUNDAYIZ"

"Silah fabrikası sözleşmesini iptal et 50 milyar doları ben sana bulacağım kardeşim. Suriyelilere 35 milyar dolar veriyorsun buna mı para bulamıyorsun? Ülkücü Milliyetçi kardeşlerim AKP’ye oy veren kardeşlerim bu gidişe beraber dur demek zorundayız. Kötü gidişe dur demek zorundayız. "Beraber birlikte iyi olacağız. Martın sonunda bahar gelecek. Huzurlu bir Türkiye için beraber mücadele edeceğiz. Bir tek oyunuz giderse iki elim yakanızda olacak."

Kaynak Yeniçağ: Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan Kocaeli'de ortak miting!

54520258_421023855373308_6903788705706672128_nMeral Akşener ve dinleyenleri..

UIHP08671966-1967 dönemi Kandıra Zafer İlkokulunu birlikte bitiren okul arkadaşları: Mustafa Yıldız, Alaattin Yolcu, Ahsen Okyar

54432678_10218365878968750_1330791570806407168_n (1)Günay Gülcü, Av. Naci Kara, Ahsen Okyar, Erdal Baykara

54433953_421023965373297_7304265174511255552_n

IMG_2571Günay Gülcü, Düğmeciler Mahallesi Muhtarı Basri Biricik, Ahsen Okyar

IMG_2578

PHDI1232Kandıra Bollu Köyü Muhtarı Hüseyin Seyrek, Vahdettin Soydan, Olcay Çelik, Mustafa Türk, Erdal Baykara

IMG_2584Dr. Meral Akşener Kocaelililere hitap ediyor

IMG_2573Günay Gülcü, CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu, Ahsen Okyar

WVYS7187Recep Şenol ve Kandıralılar Mitingte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.