Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

1Ara/110

Kandıra’da Başarılı Eğitimci Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Aynur Güzel

2011.11.30 kkd otel asya 027

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Aynur Güzel’e Kandıra GİOSB Bölge Müdürü Hamit Eroğlu ile Kocaeli Kandıralılar Derneği (27.03.2008 /24.03.2010) dönemi Başkanı Recep Yıldız tarafından Başarı ve teşekkür plaketi takdim edildi.

Aynur GÜZEL

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Sınıf öğretmeni Aynur Güzel aslen Konyalı dır.

2005 yılında ilçemiz Akçaova İlköğretim Okulunda göreve başlamış olup 2010 yılından itibaren Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulunda görevine devam etmektedir.

Çok çalışkan azimli gayretli bir eğitimci olan Aynur Öğretmen öğrencileri ile yakından ilgilenerek onların en iyi şekilde yetişmeleri için büyük uğraş vermektedir.

Öyle ki sınıfında bulunan 13 öğrencinin Romen asıllı vatandaşlarımızın çocukları olması, göçer hayat yaşamaları nedeniyle okula ancak Kasım ayı başında gelmekte olup yine Mart ayı başında değişik yerlere giden öğrencilerini müfredattan uzaklaşmaları, diğer arkadaşlarından geri kalmaları nedeniyle bu öğretmenimiz sessiz sedasız diğerlerine yetiştirmek için devam ettikleri müddetçe onlara derslerden sonra gönüllü ve ücretsiz olarak ders vermekte çoğu zaman akşam okulu okul idarecileri ile birlikte terk etmektedir.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.