Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

19Mar/190

DR. SERDAR KAMAN PROJELERİNİ AÇIKLADI

VERC2609

18 Mart 2019 Pazartesi / Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, Başiskele’de bulunan Tryp By Wyndham Otel’de projelerini kamuoyuna duyurdu. Yoğun katılımın olduğu salonda, Mustafa Kemal Atatürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in fotoğrafları yer aldı. Serdar Kaman salona eşi Nuran Kaman ile birlikte el ele girdi. Tanıtımda konuşan Kaman, “1 Nisan’da halkın iktidarı, Milleti İttifakı’nın iktidarı başlayacak. Ben inanıyorum, siz de inanın kazanan millet olacak” dedi.

YOĞUN KATILIM

Toplantıya CHP Milletvekilleri Haydar Akar, Tahsin Tarhan, İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve eşi Nurdan Sarıbay, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İzmit Belediye eski Başkanları Sefa Sirmen, Cevdet Bağdat, Hikmet Erenkaya, ilçe belediye başkan adayları, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetimi, meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı.

BELEDİYECİLİK BİZDEN SORULUR

Programda ilk olarak konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Millet ittifakı Kocaeli’de birinci gelecek, büyükşehiri alacak. Buna inancım tam. Millet ittifakına sıkı sıkı bağlıyız. Sözümüz söz. Sosyal demokrat belediyecilik bizden sorulur. Leyla Atakan ile başladı, Erol Köse, Sefa Sirmen, Hikmet Erenkaya ile devam etti. İnşallah Serdar Kaman ile de devam edecek” açıklamalarında bulundu.

KAMAN BÜYÜKŞEHİRİ KAZANACAK

CHP Milletvekili Haydar Akar, “Bizi birleştiren 3 temel unsur var. Biri vatan, biri bayrak biri de Mustafa Kemal Atatürk. 104 yıl önce Seyit Onbaşılar çıktı. Bu ülkeyi düşmana teslim etmedi. 21. Yüzyılda bu ülkeyi 3 terör örgütüne mi teslim edeceğiz? Bir seçim yapıyoruz. Millet ittifakıyla Kocaeli’yi marka şehir yapacağız. Büyükşehiri Kaman kazacak” dedi.

KOCAELİ MARKA ŞEHİR OLACAK

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan ise, “Serdar beyin vizyon proje kitabını inceledim. Bütün yapacaklarını tek tek anlatmış. Bir daha ki seçim geldiğinde herkes soracak. Bunlardan bu kadarını eksik yaptın diye. Ama ben inanıyorum Serdar Kaman ve ekibi Kocaeli’yi yeniden marka şehir yapacaktır” şeklinde konuştu.

ŞEHRİ BANA EMANET EDEBİLİRSİNİZ

Türkkan’ın ardından sahneye çıkan Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman ise, “Siyaset bir cesaret işidir. Adaylık sürecinde hep cesur ve iddialı oldum. Göreve gelince neler yapacağımı işinde uzman kişilere sordum. Nasıl bir Kocaeli istiyoruz? 15 yıldır bu kenti yönetenlerin yaptığı betona dair bir Kocaeli mi? insana dayalı bir Kocaeli mi? Ben doktorum benim işim insanlar. Bana cananınızı emanet ettiğiniz gibi şehrinizi de emanet edebilirisiniz” dedi.

DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ

Kaman, “Biz emanete hıyanet olmaz. Bu kente 15 yıldır ihanet ettiler. İnsanı unuttular kaynakları har vurup harman savurdular. Ama artık yeter buna dur demenin zamanı geldi. 1 Nisan’da halkın iktidarı, milleti ittifakının iktidarı başlayacak. Ben inanıyorum, siz de inanın kazanan millet olacak. Lüks makam aracı kullanmayacağım. Personel alımında hısım ve akrabaya yer vermeyeceğim. Hukuka ve demokrasiye sadık kalacağım. Huzurlarınız da söz veriyorum” açıklamalarında bulundu.

http://www.yenigolcuk.com/haber-serdar-kaman-projelerini-acIkladI-33010.html

IMG_2426Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman, Başiskele’de bulunan Tryp By Wyndham Otel’de projelerini kamuoyuna duyururken

IMG_2417

IMG_2413İsmail Kaya, Ahsen Okyar, Şükrü Topallar ve toplantıya katılanlar

IMG_2423

VERC2609Erdal Baykara, Ahsen Okyar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman, Nuran Kaman, Günay Gülcü, Av. Naci Kara

KVYH8328Orhan Çakar, Av. Ruhittin Sönmez, Ahsen Okyar, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz

JIPZ0143Güler Kara, Av. Naci Kara, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Süleyman Pekin, İsmail Kaya, Günay Gülcü, Ahsen Okyar, İdris Türkten, Erdal Baykara

IMG_2429

MWIK0808Ahsen Okyar, İYİ Parti Başiskele Belediye Başkan Adayı Rıza Güven Usta, Günay Gülcü, Erdal Baykara

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.