Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

8Mar/190

Ercüment Şahin “31 Mart akşamı zafer bizim olacak” dedi.

XNRC6307Millet İttifakı’nın Kandıra Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin’in Meclis Üyesi Adaylarını Kandıralılar’a tanıttı. Kandıralılar aday tanıtım toplantısına adeta akın etti.

Aday tanıtım programına İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, CHP Milletvekili Haydar Akar, Tahsin Tarhan, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay, CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu, CHP Kandıra eski Belediye Başkanı Kenan Evin, CHP İzmit eski Belediye Başkanı Erol Köse, CHP Kandıra eski İlçe Başkanları Gülay Eyisabuncular, Muzaffer Yağız, Recep Şenol ve çok sayıda vatandaş  katıldı.

İzmit eski belediye başkanı Erol Köse, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Rozetlere bir kenara bırakarak hepiniz bu ittifakın etrafında toplanmaya mecburuz. Türkiye’yi karabasan bastı. CHP’ye her gün yapılan küfürlere tahammül edemiyorum. Ekonomik siyaset tarafını kenara bırakın bu üsluba millet layık olmadığı için birlikte olmaya mecburuz” şeklinde konuştu.

KAMAN: ANKETLERDE BAŞA BAŞ GİDİYORUZ

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, “Milletvekilliği adaylığım döneminde Kandıra’ya verdiğim sözü hala unutmadım. Buraya 5 yıldızlı 5 tane otel yakışır dedim, hala daha aynı şekilde düşünüyorum. Burayı nadide bir yer yapmaya söz veriyorum. Kandıra’da tarım çok önemli. Öncelikli projemiz büyükşehir destekli seralar kurmak. Seralar sadece Kocaeli’yi değil tüm Türkiye’yi besleyecek. Yaptığımız son anketlerde rakibimizle başa baş devam ediyoruz. Ercüment Şahin ile birlikte hem Kandıra’yı hem Büyükşehir’i birlikte yürüteceğiz” dedi.

ZAFER BİZİM OLACAK

Son olarak yoğun sevgi gösterileri altında kürsüye gelen Ercüment Şahin konuştu. Şahin konuşmasında ‘Beni 20 yıl aradan sonra tekrar bağrına bastıkları için tüm Kandıralılara teşekkür ediyorum. Kandıra’da gitmedik köy, çalmadık kapı bırakmadık. Yola çıktığımızda ekibimiz küçüktü ama yolda yürümeye başladık ve Kandıra’yı sevenler koalisyonu oluşturduk. Her siyasi görüşten insan var. 31 Mart akşamı zafer bizim olacak” dedi.

Gönlüm ve kapım açık olacak, siyasi parti ayrımı yapmadan herkesi seveceğim ve insanları insan olduğu için seveceğim en büyük icraatım bu diyen Şahin, “İnsanlar geçmişte Ercüment Şahin’in nasıl belediye yönettiğini çok iyi biliyor. Kapımız açık olacak. Halkın içinde olacağım” dedi. Kandıra’nın en büyük probleminin imar olduğunu söyleyen Şahin, “Kandıra’nın bir türlü çözülemeyen imar sorununu çözeceklerini belirtti.

KANDIRA-İZMİT YOLU HALLOCAK

Kandıra- İzmit yolu bir türlü bitmiyor. Ölüm yolu olarak adı çıktı artık bu yolu düzelteceğiz. İlk üniversite Ercüment Şahin tarafından açıldı. O dönemde yurtlar açıldı, kafeler açıldı Kandıra’da hareketlilik olmuştu. Kandıra’da kampüs oluşturacağız, öğrenci sayısını arttıracağız. Kandıra esnafı siftah yapmadan dükkan kapatmayacak. Kandıra’da çevreye duyarlı olacağız. Modern bir şekilde Hayvan Pazarı kuracağız. Kandıra’ya güzel bir hal kuracağız, üretimi destekleyeceğiz” dedi.

AYAĞA KALK KANDIRA

Şahin Kandıralılar’a seslenişinin son bölümünde hepinizi seviyorum. Ayağa kalk Kandıra, ayağa kalk Kandıra. Zafer bizim olacak dedi.

Şahin konuşmasının hemen arkasından Kandıra’yı yönetecek ekibimi sizlere tanıtıyorum dedi ve meclis üyesi adaylarını tek tek sahneye davet etti.

HRMT0128

HRUE1595Salim Yaşar, ve tanıtım toplantısına katılan protokol

EIBT2193Yalçın Şakacı, Orhan Çakar, Erdal Baykara, Celil Sağlam, Ahsen Okyar, Salim Yaşar, Cemil Uslu

k2

NUZI1915Erdal Baykara, Ahsen Okyar ve toplantıya katılanlar

VMEX1451Erdal Baykara, Ahsen Okyar, Kandıra Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin, Fevzi Genç, CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu

GDPT2813Av. Hüseyin Acurman ile birlikteSalim Yaşar ve toplantıya katılanlar

NSRJ4236Ahmet Şakacı, Ahsen Okyar, Fevzi Genç, Orhan Çakar

XNRC6307Ercüment Şahin Meclis üyeleri ile birlikte sahnede

UIWZ3842Akmeşeli komşumuz Kandıra da

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.