Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

27Şub/190

Yuşa Çetin’i dinledik..

IMG_0859

22 Şubat 2019 Cuma / Kocaeli Aydınlar Ocağının "Gençler Kürsüde" programının bir yenisi daha Türk Eğitim Sen konferans salonunda gerçekleşti.

KAO Başkanı Süleyman Pekin, kısa açış konuşmasıyla konferansa gelen konukların tanıtımını yaptıktan sonra, sözü Başiskele İmam Hatip Lisesi, 12. Sınıf öğrencisi Yuşa Çetine bıraktı.

Yuşa Çetin, "Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları ve Şchrödinger'in Kedisi" kitaplarından alıntı yaparak ilginç ve güzel konulara değindi. Özellikle bir ekonomik tetikçinin itirafları'nın anlatımında kan dondurucu açıklamalarda bulundu. "Ekonomik tetikçi, gözüne kestirdiği ülke devlet başkanlarıyla iletişime geçer, onlara ülkeleri için yardım yapacağını, kredi sağlayabileceği açıklamalarında bulunur, eğer devlet başkanlarıyla işi bağlayamadığı takdirde, Venezuele de olduğu gibi iç karışıklıklar çıkarıp, devreye çakalları sokar ve ihtilal yaptırır." diye konuştu.

Alev Alatlı'nın kitabı, Schrödingerin Kedisi'nde ise Alatlı'nın milli konulara değindiğini ve okuyucusunu dış tehdit ve tehlikelere karşı uyardığını vurguladı.

Yuşa Çetin, rahat ve kendinden emin anlatımıyla dinleyenlerin takdirini kazandı ve tebrik yağmuruna tutuldu.

IMG_0861Başiskele İmam Hatip Lisesi, 12. Sınıf öğrencisi Yuşa Çetin

IMG_0865

IMG_0868

IMG_0871Süleyman Pekin (Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı), Ahsen Okyar, Mustafa Arha, Av. Şeref Gönenli, Yusuf Ünel, Dr. Özcan Avcı, Mustafa Görgün, Av. Ruhittin Sönmez, Murat Pala

a

IMG_0872

IMG_0873

IMG_0874

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.