Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

22Ara/180

Yılın son toplantısı Kerpe’de!..

7 kandıralılar derneği logo

Kandıralılar Ali Sağlık’ı dinleyecek

Av. Abdurrahman Kaymak Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneğinin 25.yıl kutlaması Kerpe Kaptan Restoranda yapılacak. Toplantıda İSU Genel Müdürü Ali Sağlık "İSU YATIRIM ve HİZMETLERİ" başlığıyla konferans verecek.

26 Aralık 2018 Çarşamba günü Saat:19.30’da Kerpe Kaptan Restoran’da Hindi ikramının da yapılacağı toplantıya Kocaeli Kandıralılar Derneği üyeleri katılacak.

Ali Sağlık

Ali SAĞLIK İSU Genel Müdürü

1964 tarihinde İzmit Bağlıca köyünde doğdu.

1987 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Anabilim dalında “İktisadi kalkınmada merkez bankacılığının rolü” başlıklı tezi ile Bilim Uzmanı unvanını aldı.

Eylül 2005’te İSU Genel Müdürlüğüne atandı. Abone İşleri Daire Başkanlığı Tahakkuk ve Faturalama Şube Müdürü,İzmit Şube Müdürü, İçmesuyu ve Kanalizasyon Daire Başkanı ve İşletmelerden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Haziran 2017 tarihinde, Genel Müdür  olarak görevlendirildi.
Halen bu görevi yürütmekte olan Ali Sağlık, evli ve 2’si erkek olmak üzere 3 çocuk babasıdır. Orta derecede İngilizce bilmektedir.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.