Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

9Eki/180

MANYETİK ALANI GÜÇLÜ İNSANLAR… / Lale ATAMAN

MANYETİK ALANI GÜÇLÜ İNSANLAR… / Lale ATAMAN

Merhaba Sevgili arkadaşlar, Kendi adıma, güçlü ve lider olan insanlardan her zaman çok etkilenmişimdir. Bunların çoğu başarılı insanlardır. Lider niteliğine sahip çok insan varken, etrafımızda Manyetik alanı geniş çok az insan var…

Bizi kendine çeken, huzur veren ve saygımızı kazanan manyetik alanı yüksek insanın sırrı nedir?

Ben onların önemli bir yol gösterici olduğunu düşünüyorum. Çünki hiçbir beklentiye girmeden sadece çevrelerinde bulunanlara yardım ederler. İnsanlarında onların önerilerine, fikirlerine, dostluklarına ihtiyacı olduğu apaçık ortadadır. Aralarında çok güçlü bir bağ oluşur ve uzun süre bu bağ asla kopmaz gittikçe daha da kuvvetlenir.

Manyetik alanı kuvvetli olanlar ıvır zıvır şeylere ihtiyaç duymazlar, onlar kendileri cömerttir, içten davranırlar, çok tutarlıdırlar ve dengededirler. İnsanlar üzerinde kalıcı ve uzun süreli etki yaratırlar.

Ne yazık ki çoğu insan güven, onur ve saygınlığa giden bu zorlu basamakları çıkmaktan zorlanır ve meşhur olmak için kısa yolları tercih eder. Hepimizin etrafında böyle çabucak meşhur olmaya çalışan, merdivenleri çabuk çabuk çıkan pek çok kişi var. Ben bu tarz insanlara yapılan yalakalardan gerçekten sıkıldım. Yapılanlara baktığınızda ve alt yapısını dikkatlice incelediğinizde hiç de elle tutulur bir şey göremiyorsunuz. Bu yapılanlar da sizi üzüyor.

Manyetik alanı güçlü kuvvetli olan insanlar gerçek anlamda çok dürüstler. Kim olduklarını, ne olduklarının farkındadırlar, başka biri gibi kesinlikle davranmazlar, onlar oldukları gibi davranan kandırmaya ihtiyacı olmayan insanlardır. Kendini bilenler kendine güvenmeyi de bilirler. O kendine güveniyorsa siz de ona güvenirsiniz. Onlar sadedirler ve uydurma işlere gelemezler. Çevrelerinde bulunan arkadaşlarını sorumluluklarına göre değerlendirirler. Onlar için en önemli olan şey verdiğiniz sözlerdir. Dürüst insanlar yaptıkları işte çok büyük bir etkiye sahiptirler. Çünki dürüstlüğü, güvenilirliği ve sorumluluğu yaptığı işe o derece nüfuz eder. Bu insanlar yaptıkları her işten büyük zevk alırlar. Kendilerini en doğru şekilde ifade ederler. Onların yanında kendinizi çok rahat hissedersiniz oysa iki yüzlü sahtekar insanların yanında gergin ve rahatsız hissedersiniz. Bu insanlar birlikte olunması kolay insanlardır. Aynı zamanda kendilerine olan inancı da hedeflerine olan inancıyla eşittir. Hayatının tüm kontrolü kendi elindedir. O, gece yatarken hayal kurar ve gündüz olduğunda hemen hiç beklemeden eyleme geçer.

Manyetik güçlü insanlar, kendi değerlerinin fazlasıyla farkındadırlar. Aynı zamanda da karakterlidirler. Öz disiplinleri, merhametleri ve cesaretleri ile tanınır. Onlar asla yalan söylemezler çünki karakterleri zedelenir. Etraflarına güven verdiklerinde ve bunu hak ettiklerinde sadakat onlara bir armağan olarak gelir.

Manyetik alanı yüksek olanlar azimlidir. Güçlerini kendilerinden alırlar, başarılarının üzerinde uzun süre durmazlar, kendilerine ihtiyaç duyulmasını sağlarlar, düştüklerinde hemen ayağa kalkarlar. Onlar dün olanlara üzülmek yerine zaman kaybetmeyip daha önemli işleri olduklarını söylerler, bugünkü vaktini de yarına hazırlık yaparak geçirir, kendine asla acımaz çünki daha önemli işleri vardır.

Tarafsızdırlar. Bu insanlar olabildiğince en doğru kararı vermeye çalışırlar, çünki daha uzun ömürlü olabilecek fikirler, projeler ve ilişkiler üzerine yoğunlaşırlar. Gerçekle yüzleşmekten çekinmezler. Tam tersine bunu isterler. Bir sorun ortaya çıktığında gerçeği kabul ederler.

Onlar sadece kulakları ile değil, aynı zamanda aklı ve kalbi ile dinlerler.

Onlar cömerttir. Başarıya tek başına ulaşmadıklarını bilirler. Daima arka planda onlara yardım eden insanları hatırlar ve takdir ederler. En çok onları sevenlere kulak verirler. Ellerinde ne varsa herşeyi kullanırlar. Ve bu insanların kendilerine güvenleri tamdır. Güvenin en önemli unsuru da esnekliktir. Güvenle birlikte değişme istedi gelir. Değişim, güvenli kişi için bir tehdit unsuru sayılmaz. Değişim karşısında onlar, yeni seçenekler yaratır

En önemli özelliklerinden biri de herşeyi en iyi ben bilirim demekten uzak dururlar. Bu durum kişisel gelişimin önemini ortaya çıkarmaktadır. Kendini geliştirmek için çevresinde bulunan uzmanlardan sürekli yeni şeyler öğrenir. Görüyorsunuz ki Manyetik alanı güçlü olan insanlar bu konuma bir gecede gelmiyorlar. Her zaman yaşadıkları deneyimler üzerine paylaşacak bir sürü şeyleri vardır. Karşılaştıkları her insanla tanışıp onların da fikirlerini ve görüşlerini öğrenir benimserler.

Siz siz olun kendi konunuza hakim olun. Herkesten çok daha fazla bilgiye sahip olun ki diğerlerinin sizi kendiliğinden manyetik alanı güçlü bir insan olarak görecekleri kişi haline gelin.

Sabredenler eninde sonunda istediklerine kavuşur. Gerçekten de harika insanlar sizin de kendinizi harika hissetmenizi sağlarlar. Sizler de manyetik alanlarınızı geliştirmek istiyorsanız, diğerlerine de kanatlarını açmaları için bir şans tanıyın… İnsanın yaratıcılığının, uyumunun ve düş gücünün yerini tutabilecek hiçbirşey yoktur.

Manyetiği güçlü olan insanlar kendilerini sürekli ve düzenli yenilemenin yollarını her zaman bulurlar. İnanın onlar çok nettir. Başkalarına da imkan sağlarlar ve başarıya da hazırlıklıdırlar.

Manyetik alanı yüksek olan insanları tanımanızı değil, örnek almayı hedefleyin. O insanlar değerli insanlardır. İnanın değerli insanların sayısı ne kadar artarsa bencil olan taklitleri de o kadar az olur.

Sizler için niyetim şudur;

Yaradan sizleri manyetik alanı yüksek özelliklere sahip insanları buldursun ve temasa geçmeniz konusunda daha başarılı kılsın. Sizlerde onlardan biri olun. Umarım dileklerim gerçekleşir.

Sıra Sizde…

Sevgi ve ışıkla kalın.

https://www.7x24kocaeli.com/manyetik-alani-guclu-insanlar-makale,483.html

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.