Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

25Kas/110

KOÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü Antik Kapıda

clip_imag KOÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü Antik Kapıda

Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü üyeleri, Antik Kapıda yoğun bir katılımla gerçekleşen tanışma kokteylinde bir araya geldi.

Tanışma kokteyline Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun gençlik danışmanı Ercan Azak, Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları yöneticileri, Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Dr. Celal Özkale ile Arş. Gör. Mehlika Kocabaş ve çok sayıda Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü (KOUEMK ) üyeleri katıldı.

Kocaeli Üniversitesi Endüstri mühendisliğini yeni kazanan öğrenciler ile üst sınıftaki öğrenciler arasında iletişim kurulması ve bilgi aktarılması amacıyla Antik Kapıda gerçekleşen KOUEMK

Tanışma Kokteyli, sırasıyla KOUEMK Başkanı Ahmet Can Toka, Organizasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yasemin Nur Yüce ve Sosyal İlişkiler Sorumlusu Mesut Önder’in açılış konuşmalarıyla başlayan organizasyon KOUEMK tanıtımı ve ardından ikramlarla devam etti..

KOUEMK Tanışma Kokteyli, samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetlerle birlikte amacına ulaşmış oldu. Daha sonra katılımcılar arasında gerçekleştirilen çekilişler ve müzik eğlencesiyle birlikte KOUEMK Tanışma Kokteyli son buldu .Gece sonunda katılımcıların organizasyondan memnun şekilde ayrılması KOUEMK’nın organizasyonun altından başarılı bir şekilde kalktığının göstergesi gibiydi…

clip_imag KOUEMK eski yeni yönetim kurulu üyelerinden bazıları

001 KOUEMK Sosyal İlişkiler Sorumlusu Mesut Önder ve Proje Sorumlusu Taha Zeren katılımcılarla beraber

clip_image002 2011-2012 KOUEMK Yönetim Kurulu

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.