Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Ağu/180

Dr. M. Şefik Postalcıoğlu ağabeyi kaybettiğimiz 8 yıl olmuş..

1 Anma gününe katılanlar

26 Ağustos 2018 Pazar / Dr. M. Şefik Postalcıoğlu kaybettiğimiz 8 yıl olmuş..

26 Ağustos 2011 tarihinde ebediyete uğurlanan Dr. M. Şefik Postalcıoğlu Bahçecik Damlar Kabristanındaki kabri başında anıldı.

7 yıl önce 26 Ağustos 2011 tarihinde gittiği iftar sonrası Seka Park’ta kalp krizi geçirerek Kadir gecesi hayatını kaybeden, mesleğindeki başarısının yanında, kentin sosyal hayatında da sevilen ve aranan insanı, Kocaeli Valiliği Kültür Müdürlüğü Türk Müziği Korosu Başkanı, Kocaeli Afyonkarahisar Derneği Başkanı, Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Üyesi, Kocaeli Tabipler Odası Üst Kurul Delegesi, Sosyal Hizmetler İl Kurulu üyesi ve eski Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi, KBB Mütehassısı Dr. M. Şefik Postalcıoğlu, ailesi ve dostları tarafından Bahçecik Damlar Kabristanındaki Kabri başında anıldı.

MEVLİDHAN İLHAN TOK

Ankara’dan komşuları olan Hafız-Mevlidhan İlhan Tok’un da katıldığı ve İzmit Fevziye Camii Derneği Başkanı Hafız Ahmet Görgün Küçük’ün de Kur’an okuduğu toplantıda Kocaeli Valiliği Kültür Müdürlüğü Türk Müziği Korosu’ndan arkadaşı Mehmet Erdem ve Sadettin Şahin Postalcıoğlu'nun sevdiği birer ilahiyi seslendirdi.

7 SENE SONRA DOSTLARI ORADAYDI

Türktelekom eski Genel Müdürü İbrahim Hakkı Alptürk, Dr. Baha Yavuz, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, Dr. Levent Arca, Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, Dr. Halil İbrahim Kahraman, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Serdar Kaman, Selçuklu Düşünce Platformu Başkanı Süleyman Pekin, Gazeteci-Yazar Tanju Cılızoğlu, İnşaat Mühendisi Muammer Gökbayrak, Hacettepe Üniversitesinden okul arkadaşı Prof.Dr. Bülent Çoşkun, Afyonkarahisarlılar Derneği Başkan Vekili Ayşe Yetkin hatıralarını anlattılar.

VEFALI DOSTLARI

Eşi Zeynep Postalcıoğlu, oğlu İsmail Orhan ve kızı Melike Postalcıoğlu Cansever ve damadı Sercan Cansever'in de taziyeleri kabul ettiği Dr. M. Şefik Postalcıoğlu’nu anma programına çok sayıda dostu katıldı. Aile adına İstanbul’dan gelerek katılan İsmail Orhan Postalcıoğlu da babasının anma toplantısına katılan dostlarına teşekkür etti.

1 Anma gününe katılanlarDr.Halil İbrahim Kahraman ve Anma programına katılanlar

2 Afyonkarahisarlılar Derneği Başkan Vekili Ayşe YetkinKocaeli Afyonkarahisarlılar Derneği Başkan Vekili Ayşe Yetkin

BJOC9235Cemil Uslu ve Anma gününe katılanlar

4 İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Serdar KamanİYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Serdar Kaman

6 Ahsen Okyar, Nursel Okyar, Zeynep Postalcıoğlu, Melike Postalcıoğlu Cansever, Reyhan Ordu, Fatma KahramanAhsen Okyar, Nursel Okyar, Zeynep Postalcıoğlu, Melike Postalcıoğlu Cansever, Reyhan Ordu, Fatma Kahraman

ETHR0657Hacettepe Üniversitesinden arkadaşı Prof.Dr. Bülent Çoşkun

OVVM9753Anma toplantısına katılanlar Dr. M. Şefik Postalcıoğlu’nun kabri başında

SZWU3093Ahsen Okyar, Hafız Mevlidhan İlhan Tok, Hafız Ahmet Görgün Küçük

9Fevziye Camii Derneği Başkanı Hafız Ahmet Görgün Küçük “Yasin” okurken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.