Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

22Kas/111

Başbakan; Bedelli de yaş 30, para 30 bin TL

Hep bedelli askerliğin olabileceği kanaati içinde oldum.

Ancak birgün, bir annenin oğlunun ölü bedenine sarılıp "Oğul sen şartları uyduramadın, bizim de 30 bin liramız yoktu" diye ağlamasını hiç bir zaman görmek istemem..

ERDOĞAN, Bedelli için dün ne söyledi bugün ne söyluyor?...

Başbakan Erdoğan'ın 17 Mart'ta yaptığı bedelli askerlik açıklaması ile bugün yaptığı bedelli askerlik açıklaması arasındaki fark gözlerden kaçmadı.

Başbakan’a seçim öncesi sorulan “CHP’nin bedelli askerlik projesi için ne diyorsunuz?” sorusuna; verdiği cevap şu şekilde olmuştu:

foto2(996)

Siz, "proje" diye bir ifade kullandınız da, bunun neresi proje yahu, böyle proje mi olur?!  Böyle ayaküstü yolda giderken proje açıklanır mı? Bu ülkede parası olan var, parası olmayan var" e şimdi siz kalkıp da parası olana bedelli askerlik "Buyur kullan" diyeceksin, e parası olmayan, "O da gitsin askerliğini yapsın" diyeceksin. Bunu adalet terazisine oturtmak durumundasınız. Ben Tayyip Erdoğan olarak böyle bir vebalin altına giremem. Eğer bedelli tasarısı da çıkacaksa böyle bir yasa tasarısı ancak referanduma gidilerek verilebilir…

http://2023istanbul.com/

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (1) Geri izlemeler (0)
  1. Ahsen Bey, Öyle bir cümle yazmışsın ki, ne yenilir, ne yutulur. Bir kor gibi ağızdan çıkar, bir hançer gibi bağıra saplanır. Keşke anlayan olsa…


Leave a comment

Geri izleme yok.