Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

20Kas/110

Dağtekin; Kandıra GİOSB gecikmemeli

 5a Kandıra GİOSB Müdürü Hamit Eroğlu, sabah kahvaltısında Kandıralıları ağırladı.

Yahya Kaptan’daki Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi tesislerinde, Bölge Müdürü Hamit Eroğlu’nun ev sahipliği yaptığı kahvaltıya; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, Başkan Yardımcısı Erdal Baykara, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, son Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, eski Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, Kandıralı Gençlerden; Ramazan Dağtekin, Serkan Bebek, Yavuz Bektaş, Çetin Taşkın, Giray Buran, Sertaç Tugay, Ahmet Can ve Recep Türkdoğdu ile Bölge Müdür Asistanı Sedat Kazan ve Muhasebe Sorumlusu Eser Şahin katıldı.

Kahvaltı öncesi Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hakkında bilgi veren Bölge Müdürü Hamit Eroğlu; “Kandıra nüfusu 1950 yılında 57.422 iken bölgede olan doğumlara rağmen 2010 yılında 49.769’dur. İş imkanlarının yeterli olmaması dışarıya göçe sebep olmuştur. Kandıra GİOSB 1000’i vasıflı olmak üzere 7000 civarında bir istihdamı öngörmektedir. Bu da Kandıra’ya tersine göçü ve ekonomik manada kaynak aktarımını sağlayacaktır.” Dedi.

Kandıralı gençler adına konuşan Ramazan Dağtekin; “Öncelikle çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Türkiye’deki 872 ilçe arasında Körfez 3 Gebze 4 ve İzmit 11.sırada yer alırken, Kandıra’mız 445 sıradadır. Kocaeli’nin en eski İlçesi olan Kandıra’mızda biran evvel GİOSB’nin faaliyete geçmesini bekliyoruz.” Dedi.

Neşe içersinde yapılan kahvaltı, Bölge Müdürü Hamit Eroğlu’nun soruları cevaplaması ile son erdi.

1a Erdal Baykara, Ahsen Okyar, Abdullah Köktürk, Ali Kahraman, Erdoğan Alkan, Hamit Eroğlu, Ramazan Dağtekin, Çetin Taşkın, Sertaç Tugay ve Serkan Bebek

2 Eser Şahin, Hamit Eroğlu, Ramazan Dağtekin, Çetin Taşkın, Sertaç Tugay, Serkan Bebek ve Recep Türkdoğdu

 3a Bölge Müdürü Hamit Eroğlu, Kandıra GİOSB çalışmaları hakkında bilgi verirken

4 Recep Türkdoğdu, Ahmet Can ve Yavuz Bektaş

5a  Ayaktakiler; Erdal Baykara, Giray Buran, Ahsen Okyar, Yavuz Bektaş, Sertaç Tugay, Recep Türkdoğdu, Serkan Bebek, Çetin Taşkın, Ahmet Can Oturanlar: Ali Kahraman, Erdoğan Alkan, Hamit Eroğlu ve Ramazan Dağtekin

6 Kandıra GİOSB çalışmaları ekranda…

2011.11.19 kandıra giosb 014Toplantı salonu

2011.11.19 kandıra giosb 036 Serkan Bebek, Recep Türkdoğdu, Ahmet Can, Yavuz Bektaş ve Giray Buran

2011.11.19 kandıra giosb 040 Eser Şahin, Giray Buran, Erdal Baykara ve Ahsen Okyar

2011.11.19 kandıra giosb 043 Serkan Bebek

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.