Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

17Kas/110

Şefik Postalcıoğlu adı yaşatılmalı. / Salih YEYKAN

yas(2) 14 Kasım 2011, Pazartesi haber@kocaeligazete.com

Geçtiğimiz Ramazan ayı içerisinde, Kadir Gecesinde iftarını açtıktan sonra, akşam namazını eda etmek üzere mescide doğru yürürken geçirdiği kap krizi neticesinde aramızdan ayrılmıştı Şefik Postalcıoğlu.

Yaşamı boyunca kendisini insanlık adına hayır işler yapmaya adayan bir gönül adamı olan Postalcıoğlu’ nun cenazesi de eşi benzeri az görülen bir kalabalık eşliğinde uğurlanmıştı ebedi istirahatgahına.

Aradan geçen zaman içerisinde dostları ve sevenleri kendisini unutmuyor, mübarek gün ve gecelerde sık sık yad ediyorlar ve yad etmeye de devam edecekler. Ancak hekim olması hasebi ile ilimizde yaşayan genç yaşlı hemen hemen her hemşehrimizi muayene etmiş olan, yardımına koşmuş olan, hayır duasını almış olan güzel insan merhum Şefik Postalcıoğlu’ nun adının ilimizde bir hastaneye ya da sağlık kuruluşuna verilmesi ve bu münasebetle isminin ve anılarının bu şekilde yaşatılması sanıyorum çok isabetli olacaktır.

Konu ile ilgili İl sağlık müdürlüğü mü yoksa belediye encümeni mi hangi kurum ya da kuruluşun selahiyeti dahilinde ise kurum yetkilileri bir araya gelerek inşallah bu yönde bir karar alır ve bu kentin çok kıymetli bir evladı olarak hafızalarda ve gönüllerde yer etmiş olan merhum Dr. Şefik Postalcıoğlu’ nun adını da ebediyyen yaşatırlar.

Bu satırların ve temennilerin ardından merhum Postalcıoğlu’ nu bir kere daha saygı ve minnetle anıyorum.

Yorumlar

1 Yorum

KUBİLAYHAN

15 Kasım 2011, Salı - 08:43:23 SALİH BEY yazılarınızın takipcisiyiz kaleminize sağlık.
Şefik Postalcıoğlu gibi bir değerin KOCAELİN de yaşaması bile biz kocaeliler için büyük şanstır ve bu kentin en güzel yerine verilmesi çok güzel ve çokta mantıklı olur ne çiğeri beş para etmez insanların sokakları caddeleri var parkları var adına böyle yüksek bir değerin şehrin en önemli bir yerine isminin veririmesi kadar doğal bişey olamaz saygılarımla

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.