Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Nis/180

Dernek Yöneticisi Dostlara…

Vector_Smart_Object_TRDernek Yöneticisi Dostlar,

Dernek Beyannamelerinin verilmesinin son günü 30 Nisan PAZARTESİ..

Çok ciddi cezası da var..

Sosyal sorumluluğunun gereğini yapanların ceza görmemesini, görmemenizi dilerim....

xxx

Dernekler İçin Beyanname Sürecinde Son Gün 30 Nisan

Derneklerin, 2017 yılı içerisindeki faaliyetleri konusunda düzenleyecekleri 2017 yılı Dernek Beyannamesini 30 Nisan 2018 tarihine kadar DERBİS sistemi üzerinden vermesi gerekmektedir.

"Dernek beyannameleri 30 Nisan 2018 tarihine kadar verilmesi kanun gereğidir. Bu tarihe kadar beyanname vermeyen derneklerin yönetim kurulu başkanları hakkında, 5253 Sayılı Dernekler Kanunu'nun 32. maddesi l fıkrası gereği idari para cezası uygulanacağı kanunda belirtildiğinden Derneklerimizin mağdur olmamaları için beyannamelerini vermeleri gerekmektedir.

Dernek beyannamesini süresi içerisinde vermeyen, Dernek adına edinilen taşınmazları tapuya tescilinden itibaren 1 ay içerisinde mülki amirliğe bildirmeyen, Dernek genel kurulunda seçilen Yönetim ve Denetim Kurulunu veya bu organlardaki değişiklikler ile dernek yerleşim yerindeki değişiklikleri 30 gün içerisinde Mülki amirliğe beyan etmeyen veya bildirimde bulunmayan dernek yöneticilerine ve dernek temsilcisine 1.046 TL idari para cezası verileceği unutulmamalıdır.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: Mesaj Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.