Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

14Şub/110

Aydınlar Ocağında “METABOLİK BALANCE” konferansı

 K O C A E L İ A Y D I N L A R O C A Ğ I – 1985                                                                “26. yıldır; gönüllü, istikrarlı kültür çalışması…”

zekiya_gur500

Muhterem Efendim,

26. şeref yılını idrak eden Kocaeli Aydınlar Ocağı’nın Şubat ayı geleneksel toplantısında Metabolik Balance sisteminin Marmara Bölge Temsilcisi Sayın Dr. Zekeriya GÜR konferans verecek.

 

Metabolik Sendrom: Masa başı çalışanlarını tehdit eden, gittikçe daha fazla insanı ilgilendiren ve önemsenmesi gereken bir durumdur. Stres, düzensiz beslenme, hareketsiz yaşama, doğru gıdayı uygun zamanda almama bu olayı artıran etkenlerdir. Şeker hastalığı, kalp hastalıkları, kiloya bağlı eklem hastalıkları, tansiyona bağlı felç hastalıkları bu konunun sahasına girer. Tedbiri günlük yaşama ve beslenme tarzını düzenlemektir. Bu konuda Metabolik Balance adı verilen bir beslenme düzeni de uygulanmaktadır.

Metabolik Balance sisteminin Marmara Bölge Temsilcisi Sayın Dr. Zekeriya GÜR

“METABOLİK SENDROM - METABOLİK BALANCEkonusunda

18 Şubat 2011 Cuma akşamı 19:00 – 21:00 saatleri arasında Otel Asya – İZMİT

adresinde üye ve gönül dostlarımıza bilgi verecektir.

Çay ikramının da yapılacağı toplantımıza teşriflerinizi rica ederim.

Saygılarımla.

Ahsen OKYAR KOCAELİ AYDINLAR OCAĞI BAŞKANI

LCV: Hasan UZUNHASANOĞLU 0532 581 11 33

Dr. Zekeriya Gür Kimdir?

zekiya_gur500

1957 yılında Adana’da dünyaya geldi. Ortaöğretimi İzmit Lisesinde, üniversiteyi Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinde okudu. Pratisyen hekimliğini Iğdır’da yaptı. 1989 yılında Atatürk Üniversitesindeki fizik tedavi ihtisasını tamamladı. Uzman doktorluğunu Kırklareli’nde tamamlayan Gür, Çorlu Devlet Hastanesi’nde çalışmaya başladı ve buradan emekli oldu.

Meslek hayatının son beş yılında sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü konularına yöneldi. Mayıs 2009’da Metabolik Balans’ı geliştiren ekibin başında yer alan Doç. Dr. Wolf Echart Funfack ile tanışarak bu sistemin eğitimlerine katıldı ve Metabolik Balans Trakya Bölge Sorumlusu ve bireysel temsilcisi oldu.

Halen İstanbul’da özel bir hastanede fizik tedavi uzmanı olarak çalışıyor. Halkı Metabolik Balans’la tanıştırmayı en faydalı bir koruyucu sağlık hizmeti olarak gören Gür, aynı zamanda Metabolik Balans danışmanı olarak da özel muayenehanesinde hizmet veriyor.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.