Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

13Şub/119

Ciddi bir davet…

26 aralık 2008 eski dostlar 001

Bu fotoğraftakinin kim olduğunu ve ne yaptığını doğru bilenler Kandıra Yolu Çayırköy altındaki Köftecide ağırlanacaklar.. Yazının altındaki yorum bölümüne cevabınızı yazabilirsiniz

Süre başkladı 16 Şubat 2011 Çarşamba günü 16:30’a kadar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (9) Geri izlemeler (0)
  1. gunay gulcu abimizi kim tanimaz ahsen abi

  2. sanirsam istirahat ediyo o kadar gezmeye bu yasta nerde bulursa kestirio demekki:)

  3. Günay GÜLCÜ
    Herhalde milletvekilliği için enerji topluyor

  4. Günay Abi, hastalanmış, hacı anne kendine özgü tedavisini uyguluyor,sarmış,sarmalamış.Not:sanırım sizin kendisine kandıra Yol”nda ki köftecide ki ziyafetinizden sonra ki hastalanması olabilir.Hoşça kalın

  5. Değerlendirmeler güzel.. İsim de de ittifak var. Doğrumu? Perşembe günü öğreneceğiz..

  6. ahsen abicim,günay abimizi ne hale sokmuşsunuz:))))

  7. Davet Günay Bey’den mi, senden mi anlayamadım. Ama ben Günay Gülcü Bey’i yine flinta gibi dimdik ayakta görmek istiyorum.

  8. Ahsen Başkanım Günay Gülcü bey’in rahatsızlığı size biraz pahalıya malolacak gibi böylesine popüler bir insanı kim tanımaz…( Bu arada kendisine geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.)

  9. Fotoğraftaki tabiki Günay Gülcü Abimizdir. Önümüzdeki günlerde bilgisayar kullanmaya ve internette yer almaya başlayacaktır. Artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmadığının farkındadır. Erdoğan Davut Hocam’ın da dediği gibi ağırbaşlı bir” Türkmen Gocası” olarak internet öncesi hayatının muhasebesini yapmakla meşguldür. Zannediyorum ki resmdeki ambiyansın oluşmasında yengemizin de katkısı var.


Leave a comment

Geri izleme yok.