Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

7Oca/180

İZMİT KAYMAKAMI’NDAN ANLAMLI ZİYARET – Alptekin CEVHERLİ

1 IMG_20171226_162550

İzmit Kaymakamı Sayın Ersin Emiroğlu’nun onurlandırdığı Havacılık Yönetimi Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi öğrencilerine Kızılay'da özverili çalışmalarıyla Ulusal Kan Hizmetleri’ne vermiş olduğunuz katkı ve göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür belgesi verilmiştir.

İzmit Kaymakamı Sayın Ersin Emiroğlu, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Yılmaz, Kartepe Kızılay Şube Başkanı Sayın Osman Kocaman, Kızılay Kan Bağış Kazanım Uzmanı Sayın Gülden Ünal ve Sosyal Sorumluluk Projeleri dersinin hocası Doç. Dr. Sayın Ali Talip Akpınar, öğrencilere teşekkür belgesi vermişlerdir.

Sosyal Sorumluluk Projeleri dersinin hocası Doç. Dr. Sayın Ali Talip Akpınar’ın açılış konuşmasıyla başlayan teşekkür belgesi töreninde, İzmit Kaymakamı Sayın Ersin Emiroğlu “gençlerin topluma hizmet konusunda faaliyet göstermesinin önemli olduğunu ve bu faaliyetlerin öğrencilere mezuniyet sonrasında da katkı sağlayacağını ifade ederek tebrik etmiştir.

Kocaeli Üniversitesi Havacılık Ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi bölümünün 1. Sınıf öğrencileri, Doç. Dr. Ali Talip Akpınar tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi dersi kapsamında toplum yararına faaliyetlerde bulunmuşlardır. Havacılık Yönetimi bölümü öğrencileri Kızılay’ın Ulusal Kan Hizmetleri’ne yardımcı olmak üzere toplum yararına bilgilendirme faaliyetlerinde bulundular. Öğrenciler, İzmit, Kartepe, Başiskele, Gölcük, Karamürsel, Değirmendere, Darıca ve Gebze’de Kızılay’ın kan bağışı ile ilgili toplam 2800 saate yakın görev yapmışlardır. Ayrıca öğrencilerin önemli bir kısmı da ilk defa kan bağışında bulunarak örnek oldular.

Teşekkür belgesinde; “Kocaeli Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü “Sosyal Sorumluluk Projeleri” dersi kapsamında özverili fiili çalışmanızla, Ulusal Kan Hizmetleri’ne vermiş olduğunuz katkı ve göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederiz” yazılıdır.

3 IMG_20171226_161549

WhatsApp Image 2017-12-25 at 23.18.11

1 IMG_20171226_162550

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.