Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

15Ara/170

Abdullah Köktürk 22 Aralık Cuma günü Emex Otel’de

112

Akça Koca Kültür Platformu konferansları Eğitimci Abdullah Köktürk ile devam ediyor.

Son Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Akça Koca Kültür Platformunda konuşmacısı olacak ve "Akça Koca Diyarından Ata Yurt’a Seyahat" konusunda bilgi verecektir.

Kocaeli Emex Otel’deki yemekli toplantı 22 Aralık 2017 Cuma günü akşamı 19:30’da başlayacaktır. Abdullah Köktürk'ün soruları da cevaplayacağı toplantıya platform üyeleri ve konuya ilgi duyanlar katılabilecektir.

Bilgi ve rezervasyon için; Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu 0532 581 11 33

Abdullah KÖKTÜRK - Resim

Abdullah KÖKTÜRK

1955 yılında İzmit Merkez Güvercinlik Köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, ortaokulu İzmit Mimar Sinan Ortaokulunda (şimdiki Mimar Sinan Lisesi) okudu. İzmit Endüstri Meslek Lisesinden 1972-1973 eğitim-öğretim yılında mezun oldu.

Üç yıl Gölcük Tersanesinde çalıştıktan sonra 1975-76 eğitim- öğretim yılında Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi Tarih bölümüne başladı ve 1979 yılında mezun oldu.

İzmit Namık Kemal Lisesi, Akçaova, Hereke ve İzmit Lisesi gibi okullarda öğretmen ve idareci olarak çalıştıktan sonra, 1989 - 1994 yılları arasında Gebze Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Daha sonra Derince Belediyesinde uzun yıllar Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 2003 yılında Çevre ve Orman Bakanlığına geçti. Burada bir yıl kadar Eğitim, Yayın ve Kültür Daire Başkanı olarak görev yaptı. 2004 yerel seçimlerinde Bekirpaşa Belediye Başkanlığı’na seçildi ve bir dönem görev yaptıktan sonra Büyükşehir statüsü dolayısıyla Bekirpaşa Belediyesi kaldırılarak İzmit Belediyesi haline dönüştürüldü.

Başkanlık sürecinden sonra Kocaeli Üniversitesinde ders vermeye başladı ve halen birçok STK’da hizmet vermeye devam etmektedir.

Bir dönem için Kocaeli Kent Konseyi Başkanlığı görevini de yapan Köktürk, şimdi de Üstün Zeka ve Yetenekliler Okulu’nun(Çocuk Üniversitesi) koordinatörlüğünü ve danışmanlığını yapmaktadır.

Evli ve 4 çocuk sahibi olan Köktürk, Kocaeli Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak da görevini sürdürmektedir.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.