Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

30Kas/170

Kandıralı Baykaraların Geleneksel Kandil Buluşması

IMG_1930

29 Kasım 2017 Çarşamba / Her kandilde ailece biraraya gelme geleneğini yıllardan beri sürdüren Kandıralı Baykaralar, Mevlid Kandilinde de toplandı.

Mevlid Kandili buluşmasına Nursel – Ahsen Okyar çifti evsahipliği yaptı. Yemek ikramının da yapıldığı, Kandıralı Baykara ailesinin yaşadığı il ve ilçelerde gerçekleşen kandil buluşmalarında 30. yıla ulaşıldı.

Kandil kutlamasına katılanlar

Okyar çiftinin İzmit Cedit Mahallesindeki evinde gerçekleşen Mevlid Kandili buluşmasına; Baykara ailesinin en yaşlısı emekli Orman Muhafaza Memuru Sadi Baykara, İşadamı  Burak Okyar, Kocaeli Kandıralılar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Baykara, Tersane çalışanı Cavit Sözer, Baykara Teknik Makinanın sahibi Hasan Baykara, İnova Model Maket sahibi Cem Küçük, Görsel Tasarımcı Çağrı Baykara, Sercan Uçar, Taşköprü Orman İşletmesinden emekli Ersin Baykara, Mali Danışman Murat Okyar, Pazarlamacı Emre Baykara, Efe Küçük, Karayolcu Ünsal Uçar, Çelikord emeklisi Sebahattin Baykara ile eş ve çocukları katıldı.

Diş Kirası;

Ahsen Okyar, kandil kutlamasına katılanlara diş kirası olarak köylerinde ilk hazırlanan kitap olan “medya’da KOCABAYRAMLAR (2013-2016)” kitabını takdim etti. 220 sayfalık kitapta tarihi belgelerle birlikte Kocabayramlar’ın 2013-2014-2015 ve 2016 yıllarında medyada yer alan haberlerinden seçilen örnekler yer alıyor.

IMG_1934Baykara Ailesinin en yaşlısı emekli Orman Muhafaza Memuru Sadi Baykara ve kandil kutlamasına katılanlar

IMG_1958Burak Okyar, Çağrı Baykara

IMG_1954Nursel Okyar ve misafirleri

IMG_1959Artık selfy çekmek moda

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.