Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

5Kas/110

Erkekleri çekici kılan meslekler / Zeki Özbay

2011.11.02 ksmmmo basın yayın 013 Erkekleri çekici kılan meslekler

Yapılan araştırmalara göre kadınlar aşağıdaki meslek gruplarına hayranlık duyuyor ve onlarla daha fazla ilgileniyorlar.

1- Pilot

Kadınların gönlünü, karizmatik üniformaları ve prestijli görevleriyle çeliyorlar. Üstelik, yalnız seyahat ettikleri için bekar kadınlarla tanışma ihtimalleri de çok yüksek.

2- Modacı

Kadınların en çok ilgilendiği alanlardan biri moda... Dolayısıyla modacılar birçok meslek grubuna göre daha baştan avantajlı. Beraber çalıştığınız desinatörler ve mankenleri de düşünürseniz...

3- Cankurtaran

İşte tam yaz tatilinde yapılacak iş... Zamanınız sürekli plajda ya da havuzda geçecek. Çevrenizde bir sürü genç kız olacak. İçlerinden birinin hayatını kurtarırsanız, şöhretiniz daha da artacak.

4- Dans Öğretmeni

Kadınların dans etmeyi sevdiği bir gerçek. En sevmedikleri şey ise gece kulübüne gittiği halde sabaha kadar piste çıkmayan ya da "Çok iyi dans ettiğini" iddia edip, etrafındakilerin alay konusu olan erkekler. Dans Öğretmenlerinin avantajı işte bu yüzden...

5- Özel spor antrenörü

Görevleri gereği zaten kadınların dikkatini çekiyorlar. Fakat "Özel antrenörlük" kadınlara daha yakın olmayı sağlıyor.

6- Oyuncu

Oyunculardan etkilenmeyen kız var mı? En ünlüsü de, amatör olarak bu işi yapanı da ilgi çekiyor. Ayrıca oyun çalışmaları sırasında ya da turnelerde yeni insanlarla tanışma şansı doğuyor.

7- Manken ajansı

Fazla söze gerek var mı! Genç ve güzel kadınlar etrafınızda pervane olacak.

8- Barmen

İşiniz eğlence mekanlarında. Çevrenizdekiler de eğlenmek için oraya gelen insanlar. İçki hazırlarken bile yeni insanlarla tanışma şansınız var.

9- Otel görevlisi

Çünkü çalıştığınız mekan, eğlenmek ya da sıradan hayatını geride bırakmak isteyenlerle dolu. Bu gruba giren kadınlarla arkadaşlık kurma şansınız yüksek.

10- Doktor

Okulu bitirene kadar çok yoruldunuz, sosyal yaşam nedir bilmediniz. Ama bütün bunlar diplomanızı alınca bitti. Unutmayın, anneler daha küçük yaşlardan itibaren kızlarına "bir doktorla" evlenmelerini öğütler.

Zeki Özbay (Ciddi bir Mali Müşavir arkadaşımdır. Facebook ta paylaşmış… Muhtemelen Siz’de bu 10 meslek dışında kaldığınız için ilgi de görmüyorsunuzdur… )

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.