Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

4Kas/110

ODTÜ Mezunları Derneği Başkanı Orhan Tunçöz, “Kandıra sahilleri misafirlerimi büyüledi..”

2011.11.03 orhan tunçöz 003 ODTÜ Elektrik Mühendisliği Mezunu ve Kocaeli ODTÜ Mezunları Derneği Başkanı olan Orhan Tunçöz, Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar’ı ziyaret etti.

Kocaeli ODTÜ Mezunları Derneğinin ev sahipliğinde gerçekleşen ve İzmit’te ilk kez yapılan ODTÜ Mezunları Konsey Toplantısı ile bilgi veren Başkan Orhan Tunçöz; “Toplantımıza ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar başta olmak üzere Türkiye’de bulunan diğer 14 mezun derneğinden Ankara, Eskişehir, Bursa, İstanbul, Adana, Denizli, İzmir, Kayseri, Gaziantep ve Antalya Mezunlar Derneği olmak üzere 10 tanesinin başkanları ve yönetim kurulu temsilcileri katıldı. Toplantımızın finalinde Kefken, Pembe Kayalar, Kefken Adası, Kerpe olmak üzere konuklara Kandıra’nın turistik ve kültürel tanıtımları yapıldı. Kandıranın Karadeniz sahilleri misafirlerimizi büyüledi.” Dedi.

2011.11.03 orhan tunçöz 003 Kocaeli ODTÜ Mezunları Derneği Başkanı Orhan Tunçöz, Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.