Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

3Kas/110

Kocaeli SMMM Odası tarihi kitaplaşıyor

2011.11.02 ksmmmo basın yayın 009 Kocaeli SMMM Odası tarihi kitaplaşıyor

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının Mesleki Basın ve Yayın Komisyonu Ahsen Okyar Başkanlığında toplandı.

KSMMM Odasının Mesleki Basın ve Yayın Komisyonu Başkanı Ahsen Okyar, Komisyon Başkan Yardımcısı Figen Çelik, Komisyon Sekreteri Zeki Özbay, Komisyon Üyeleri Mehmet Dolgun, Nedret Yakay, Sedat Durmuş ve Ümit Altıntaş Alkahya’daki Oda Merkezinde bir araya geldi.

Kocaeli SMMM Odası Mesleki Basın ve Yayın Komisyonu Başkanı Ahsen Okyar; “Toplantımızda Odaca basımı ve yayını düşünülen bülten, dergi, kitap çalışmaları gözden geçirilmiştir. Oda Tarihi, geçen zaman diliminde görev alanlar ve yapılan çalışmalara yer veren bir kitap hazırlanacaktır. Mesleki konulara yer veren Dijital Derginin hazırlıkları da sürmektedir.” Dedi.

2011.11.02 ksmmmo basın yayın 009 Mehmet Dolgun, Nedret Yakay, Ümit Altıntaş, Zeki Özbay, Ahsen Okyar, Figen Çelik ve Sedat Durmuş bir arada

2011.11.02 ksmmmo basın yayın 014 Kocaeli SMMMO Mesleki Basın ve Yayın Komisyonu Başkanı Ahsen Okyar, Başkan Yardımcısı Figen Çelik’e 2004 -2005 yılına ait “medya’da Kocaeli SMMMO” kitabını takdim ederken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: SMMM Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.