Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

4Kas/170

BU GEMİYİ BATIRMANIZA İZİN VERMEYECEĞİZ – Mehmet Mahmut YILDIZ

GLR_3095

BU GEMİYİ BATIRMANIZA İZİN VERMEYECEĞİZ – Mehmet Mahmut YILDIZ

Türk siyaseti yeni bir partiyle Daha tanıştı İYİ PARTİ.

*

İyidir, kötüdür, milletin teveccühünü kazanır, kazanamaz şimdiden bilmek kolay değil elbet. Bunu partinin henüz tamamlanamayan teşkilatlanması, önümüzdeki günlerde izleyeceği yol ve elbette ki diğer siyasi aktörlerin konumu belirleyecek.

*

Ancak bu partinin ayak seslerinin iktidar kanadında doğurduğu huzursuzluk çok açık. Pastalarına ciddi bir ortak çıktığının farkındalar. Bu yüzden dört koldan durmadan saldırıyor, bu oluşumu küçültmeye, güçsüz göstermeye çalışıyorlar. "Adı anlamsızmış, içi boşmuş, kadrolar devşirmeymiş, çöpmüş." Size ne peki? Diyelim ki öyledir, neden mübarek ağzınızdan düşüremiyorsunuz?

*

Başkalarını taşlamak yerine aynaya bakın beyler. Başkasının gözünde mertek aramak yerine gözünüzdeki çöplere bakın.

*

Partinizin tek adamı alenen " İstanbul'a ihanet ettik, ben de bundan sorumluyum." dedi. Doğru elbet de eksik. Çünkü yalnız İstanbul değil ihanet edilen. Tüm Türkiye bu ihanetten nasibini aldı. "Bundan ben de sorumluyum." diyen sayın cumhurbaşkanı. Hem de baş sorumlusunuz. Çünkü kimseyi dinlemiyorsunuz.

*

Yıllardır yanılıyorsunuz, yıllardır kandırılıyorsunuz. Dün ak dediğinize bugün kara, dün:" Sen kimsin ya. Benim ayarımda değilsin,Haddini bil..!" dediğinize, bugün " Kardeşim." diyorsunuz.

*

Oy kutsaldır, diyor, milli iradeyi sözde yüceltiyor, ancak seçmenin verdiği oyları-istifa ettirilen bir belediye başkanınızın ifadesiyle- "İRADE-İ KÜLLİYE" ile çöpe gönderiyorsunuz.

*

Kutsal olan size verilen oy mudur sadece?

*

KÜLLİ İRADE yalnız Allah'ın iradesidir. Fani kulların iradesi CÜZİ İRADE"dir ve elbette tartışılır. Tartışılmalıdır. Tartışılmıyorsa orada İSLAM'ın en önemli emirlerinden biri olan MEŞVERET yoktur.

*

Hz. Muhammed(SAV)in iradesinin tartışıldığı bir dindir İslam.

*

Siz ne hakla ve üstelik de yıllardır yanılan, kandırılan, velinimetimiz olan vatana değişik biçimlerde bu kadar kötülük eden biri olduğunuz halde, bunca dayatmada bulunuyorsunuz.

*

"Beni kandırdılar. Özür dilerim. Allah'ım ve milletim beni affetsin. Ben de çok yanlış yaptım. Tövbe estağfurullah." modeli bir yönetim ilkesi, sizin icadınız mı?

*

Bu belediye başkanları, başkanlıklarını size borçlu olsalar da seçmen onlara oy verdi. "Onları ben seçmiştim" demek seçmeni eşek yerine koymaktır.

*

"Metal yorgunluğu." dediniz. Adamlar "Bizde yorgunluk yok." dediler. "Tabanın değişim isteği" dediniz de o tabanın sesini kimse duymadı, dilekçesini kimse görmedi.

*

Sonra açıkça tehdit hatta şantaja varan söylemeler başladı. "Adam gibi gidin, gitmezseniz...."

*

Ne vardı bu "GİTMEZSENİZ'in arkasında. Çaldıklarını mı açıklayacaktınız? FETÖ benzeri kasetlerini mi servis edecektiniz? FETÖ bağlantılarını BYLOCK kayıtlarını mı ortaya koyacaktınız?

*

Adamlar gönülsüz de olsa gittiler diye, bunları unutacak mısınız? Bize de unutturacak mısınız?

*

Biz yuttuk, unuttuk diyelim de haşa İLAHİ ADALETe de yutturacak, ona da unutturacak mısınız?

*

Etmeyin eylemeyin. Toplumun hassas değerleriyle oynamayın. "Nasıl olsa gemimiz yüzüyor." diyerek fütursuzca öteye beriye dümen kırmayın. Her taraf sivri kayalarla dolu bir denizdeyiz.

*

Ve siz iktidarın gözü gönlü bağlı destekçileri...

Bunca yalpalamasına bunca dengesiz manevrasına rağmen güç sarhoşu bir kaptanın her yaptığına evet diyor; hatta alkışlıyorsunuz. Yapmayın, bu vebale ortak olmayın!

*

ŞAHLANIŞ HAREKETİ OLARAK DİYORUZ Kİ....:

*

Bu bizim son gemimizdir. Onu batırmanıza izin vermeyeceğiz.

MEHMET MAHMUT YILDIZ  -ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: Mesaj Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.