Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

13Eki/170

Kocaeli SMMM Odasında, BOBİ FRS tanıtımı..

IMG_9931       

10 Ekim 2017 Salı / Kocaeli SMMM Odasında, 1 Ocak 2018 yılında uygulanacak Büyük ve Orta boy işletmeler için finansal raporlama standartı (BOBİ FRS) tanıtıldı. 

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Büyük ve Orta Boy işletmeler için finansal raporlama standartı ile ilgili tanıtım toplantısını KSMMMO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıda konuşmacı olarak KGK uzmanlarından Ela Kaya, Özgür Çelik, Derviş Altınok, Tayfun Tüysüzoğlu, Uğur Kayan ve Muhammed Şahin yer aldı.

BÜYÜK KATILIM

KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen’in ev sahipliğinde düzenlenen tanıtım toplantısına Kamu Gözetimi Kurumu (KGK) Başkanı İmdat Ersoy, Bilim Sanayi ve Teknoloji Kocaeli İl Müdürü İlhan Aydın, Vergi Denetim Kurulu Kocaeli Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Mehmet Fatih İslamoğlu, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz ve grup müdürleri, Kocaeli Defterdarı Dursun Ali Özel, KOÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Selman Aziz Erden, Bartın SMMMO Odası Başkanı Mustafa Fındık ve çok sayıda mali müşavir katıldı.

DÜNYA İLE UYUMLU OLMALIYIZ

Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, “BOBİ FRS (Büyük ve Orta Boy işletmeler için finansal raporlama standartı) dediğimiz bu standart yayınlandı ve uygulamaya koyuldu. Zaman içinde muhasebe uygulama genel standartı ile BOBİ’nin birleşeceğini tahmin ediyoruz. Tüm meslek camiası yaptığı işlerde bu standardı uygulamak zorunda kalacak” dedi.

BOBİ FRS’NİN ÖZELLİKLERİ ANLATILDI 

KGK uzmanlarından Ela Kaya, Özgür Çelik, Derviş Altınok, Tayfun Tüysüzoğlu, Uğur Kayan ve Muhammed Şahin BOBİ FRS’nin genel özelliklerinden bahsetti.

IMG_9937Cem Gülpınar, Ahsen Okyar, Engin Eroğlu

IMG_9928Kocaeli SMMMO Başkanı Fikret Gökmen

IMG_9931Ela Kaya, Özgür Çelik, Derviş Altınok, Tayfun Tüysüzoğlu, Uğur Kayan, Muhammet Şahin

IMG_9935Kamu Gözetimi Kurumu (KGK) Başkanı İmdat Ersoy

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.