Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

24Eyl/170

Okyar’a Vefa Gecesi Düzenlenecek

okyara-vefa-gecesi-duzenlenecek_226

Ahsen Okyar'a Vefa Gecesi Düzenlenecek

Akça Koca Kültür Platformunun , 21.Ekim.2017 tarihinde düzenlediği “Günümüze ve geleceğe iz bırakan gönül adamı Ahsen Okyar’a vefa toplantısı” EmexOtel ‘de saat : 19 00’da gerçekleşecek

Akça Koca Kültür Platformunun , 21.Ekim.2017 tarihinde düzenlediği “Günümüze ve geleceğe iz bırakan gönül adamı Ahsen Okyar’a vefa toplantısı” EmexOtel ‘de saat : 19 00’da gerçekleşecek

Kocaeli’de kanaat önderi niteliğini taşıyan ender kişilerinden olan Ahsen Okyar Kocaeli Haber Dünyası merkezimizi ziyaret ederek kendisi için düzenlenecek olan vefa toplantısına davet etti.

Kendilerinin ziyaretinden çok memnun kaldığımız sayın Ahsen Okyar’ın güncel konular ile alakalı sohbetimiz kayda değer oldu.

İzmit Lisesi'nde her ikimizin kızlarının okumaları esnasında Okul Aile birliği Kongresinde  karşılaştığımız Ahsen beyle Aile Birliği Denetleme Kurulu üyeliğinde görev yaptım. Çocuklarımız şu an itibarı ile mezun oldular, tahsil yaşamlarına başarı basamaklarına tırmanarak devam ediyorlar.

Okyar’ın vefa gecesine katılacak isimlerden bazıları: Mustafa Yıldız (İlkokul arkadaşı),Dt Ömer Erdal(Yurt arkadaşı),Necati Pilavcı(Akademi arkadaşı),Dr. İbrahim Kahraman(Aydınlar Ocağı 4.Başkanı),Akın Doğan (Ticaret Odası Meclis Başkanı),AV.Zeki Hacıibrahimoğlu),Turan Tok(İgsaş Genel Müdürü),Çetin Gürol(Gazeteciler Cemiyet Başkanı),

Malik Kerimov(Rusya Türkiye Dostluk Koordinatörü),Dr.Alaattin Büyükkaya(Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı),Ali Coşkun(Eski Sanayı ve Ticaret Bakanı),Erol Köse (Eski İzmit Belediye Başkanı ve Milletvekili)İsmail Kalkandelen(Eski Kocaeli Milletvekili),Amir Ateş(Bestekar) toplantıda  Ahsen Okyar ile ilgili düşünce ve hatıralarını anlatacaklar.

Ahsen Okyar Kimdir ?

01 Mayıs 1955 tarihinde Kandıra’da doğdu.İlk ve orta öğretimini Kandıra’da yaptı.1973 tarihinde İzmit Ticaret Lisesi'ni bitirdi.

1978 yılında İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme –Muhasebe bölümünden mezun oldu. 20 Mayıs 1978 yılında Nursel hanımla evlendi. 4 Çocuk  ve  3 tane torunu bulunmaktadır.

1980 yılında Seka Genel Müdürlüğü'nde İkmal Dairesi Başkanlığı'nda memur olarak iş hayatına başladı. 1984 Şubat sonu  memuriyetten istifa ederek  Selüloz İş Sendikası Genel Merkezi'nde Mali Danışman olarak göreve devan eden Ahsen Okyar 15 Aralık 1985 yılında İzmit Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğü'ne atandı.

Son olarak meslek yasası çıktığından bu yana Mali Muşavir ve Bağımsız Denetci olarak faaliyetini sürdürmektedir. Kocaeli Aydınlar Ocağı, Kandıralılar Derneği ve Birkan STK’larda kurucu, başkan ve yönetilik yaptı. Hazırladığı kitapcık sayısı 57’ye ulaşmıştır.

Sayın Ahsen Okyar beye Kocaeli Haber Dünyası olarak hayatında sağlık, sıhhat ve başarı dileklerimizi iletiyoruz.

http://www.kocaelihaberdunyasi.com/haber/okyara-vefa-gecesi-duzenlenecek-h35325.html

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.