Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

12Tem/170

Kandıra Deliveli Köyünde iftar

IMG_4236

17 Haziran 2017 Cumartesi / Kadir Özdemir kardeşim, Kandıra Deliveli Köyü Camii Yaptırma Yaşatma ve Köyü Güzelleştirme Derneği Başkanı..

Köyümüzde iftar var, Dernek olarak hepinizi bekliyorum dediğinde, 23 yıldır abisi Hikmet Özdemir ile birlikte faaliyetlerimize katılan kardeşimizin davetine icabet etmek için hazırlıklarımızı yaptık. Ve Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Danışma Kurulu üyesi Günay Gülcü ve Dr. Ali Değirmenci ile birlikte orucumuzu Deliveli Köy meydanında açtık.

İftara; Kocaeli Aşçı Kebapçı Köfteci ve Lokantacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hikmet Özdemir, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube  Başkanı ve Çerçili Muhtarı Mustafa Satılmış, Deliveli Köyü Muhtarı Halil İbrahim Ersöz, Banka emeklisi Ekrem Özdemir ve çok sayıda Deliveli sakini katıldı.

IMG_4221IMG_4225

IMG_4218IMG_4222

IMG_4229IMG_4226

Kandıra Deliveli Köyü Camii Yaptırma Yaşatma ve Köyü Güzelleştirme Derneği Başkanı Kadir Özdemir, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Prof.Dr. Mehmet Bayrak’a ziyaret anısına saat takdim ederken 

IMG_4235Günay Gülcü,Mustafa Satılmış, Ekrem Özdemir, Ahsen Okyar, Hikmet Özdemir

IMG_4236Hikmet Özdemir, Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Mustafa Satılmış, Ahsen Okyar, Günay Gülcü

IMG_4291Hikmet Özdemir, Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Kadir Özdemir, Mustafa Satılmış, Ahsen Okyar, Ali Değirmenci, Günay Gülcü, Ekrem Özdemir

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.