Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

23Haz/170

Dünya güzeli Kerpe’de

IMG_4716Dünya güzeli Kerpe’de

Eşsiz doğası, kayalıkları ve sahiliyle Kocaeli'nin cennet köşelerinden biri olan Kerpe'de artık bir Dünya Güzeli var.

Güzelliğiyle dikkat çeken Kerpe'de bir yatırım daha hayata geçirildi. CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür'ün milli yelkenci olan oğlu Semih Pekyörür ile arkadaşları profesyonel futbolcu Mehmet Öztonga ile Kerpeli yeni girişimci Onur Aydoğdu'nun hayali olan otel sonunda açıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından misafirler oteli de gezme imkanı buldu. Ardından ise 3 ortak misafirlerini Kaptan Restaurant'ta iftar sofrasında ağırladı. Girişimci gençler ardından misafirlerine teşekkür etti.

DÜNYA GÜZELİ NEREDEN GELİYOR?

Kerpe'ye kazandırılan otelin ismi ise Kandıra'nın yerlisi olan ve otel açma fikrini ateşleyen isimlerden biri olan Onur Aydoğdu'dan geliyor.

Onur Aydoğdu'nun dedesi olan ve 50 yıl boyunca Kandıra'da esnaflık yapmış olan İbrahim Aydoğdu Kandıralılar tarafından da hep çok sevilmiş. Güleryüzlülüğü, pozitifliği ve bitmeyen neşesi nedeniyle de herkes ona 'Dünya Güzeli' lakabını takmış. Şimdilerde Kandıra'da Dünya Güzeli dediğiniz zaman hala İbrahim Aydoğdu'nun adı hatırlanıyor. Kandıralıların hiç yabancı olmadığı bu isim artık otelin adıyla da yaşatılacak.

İKİ BUÇUK AYDA TAMAMLANDI

9 odalı olarak 3 katta hizmet verecek olan Dünya Güzeli’nde 1’i süit olmak üzere 24 yataklı özel hizmet sunulacak. Her biri ayrı renk olan odaların kapılarında ise numara değil renkler olacak. Pembeden, maviye, turkuaza kadar pek çok rengin buluştuğu odalar otele ayrı bir hava katıyor.

HER ODA RENGARENK

Otele baktığınızda ise bu butik otelin Kerpe'de tek olduğunu fark ediyorsunuz. Denize çok kısa bir mesafede hizmet vermeye başlayan butik otel size Kerpe'de değil Çeşme'de hissettiriyor. Ağırlıklı olarak kullanılan beyaz ve maviye bir de rengarenk çiçekler eklenince Ege'nin havasını da çok net hissediyorsunuz.

IMG_4657IMG_4654Erdal Baykara, Onur Aydoğdu, Günay Gülcü

IMG_4656IMG_4660Ahsen Okyar, Kenan Evin, Onur Aydoğdu, Erdal Baykara, Turan Sarı, Günay Gülcü

IMG_4661IMG_4665Erdal Baykara

IMG_4662IMG_4664Ahsen Okyar

IMG_4716Erdal Baykara, Turan Sarı, Onur Aydoğdu, Günay Gülcü, Ahsen Okyar

IMG_4666IMG_4693

IMG_4669IMG_4695Hakkı Oruç, Vedat Akalın, Türkan Ersoy

IMG_4671IMG_4702

IMG_4672Ahsen Okyar, Tacettin Şahin

IMG_4689Günay Gülcü, Erdal Baykara, Ahsen Okyar

IMG_4691Hakkı Oruç, Vedat Akalın, Türkan Ersoy

IMG_4700

IMG_4712

IMG_4714

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.