Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

22Haz/170

Tü tü tü Maşallah! Gelecekte Bir Yıldız Olma Potansiyeline Sahip 14 Çocuk Oyuncu

Tü tü tü Maşallah! Gelecekte Bir Yıldız Olma Potansiyeline Sahip 14 Çocuk Oyuncu

https://onedio.com/haber/tu-tu-tu-masallah-gelecekte-bir-yildiz-olma-potansiyeline-sahip-14-cocuk-oyuncu-774508

Nasıl ki bir zamanlar Emma Watson için yıldız bir isim olacağı söylendiyse şimdi de bu isimlerden birkaçının yıldız olması muhtemel görünüyor. Bekleyip göreceğiz...

indir

İşte şimdiden kendine hayran bırakan minik yetenekler:

1. Beren Gökyıldız

Son dönemin en iyi çocuk oyuncusu açık ara. Yetenek gibi yetenek vallahi, sırf onu izlemek için alakasız bir diziyi bile izleyebiliyorsunuz. 8 yaşında bunları yapabiliyorsa kim bilir ileride neler yapacak. Umarım büyüdüğünde de bu yeteneği aynı kalitede kalır.

2. Mackenzie Foy

Twilight serisinde oynadıktan sonra asıl atılımını Interstellar ile yapan bu güzellik, hem yetenekli hem de ekrana inanılmaz yakışıyor. "Bu kız ne ara büyüdü" dediğimiz günler yakındır.

3. Ataberk Mutlu

11 yaşındaki aslan parçası ilk önce Karadayı'daki Küçük Nazif rolüyle sevildi, sonra da Poyraz Karayel'de bir kat daha sevildi. E bu katlanmalar böyle giderse çocuk oyuncular arasında en popüler isim olabilir.

4. Nisa Melis Telli

"Öyle Bir Geçer Zaman ki"de Aylin ve Soner'in kızı olarak karşımıza çıkınca Küçük Osman'ı bile gölgede bırakmıştı. 11 yaşındaki bu tatlılık abidesi, şimdilik küçük adımlarla ilerliyor ama 5-10 yıla kalmaz ekranlarda daha çok görünmeye başlar.

5. Jacob Tremblay

"Room"daki performansı o kadar iyiydi ki Oscar'ı kazanan Brie Larson'u bile gölgede bırakmıştı. Olsun, biz ona gönüllerin Oscar'ını verdik. Zaten o performansından sonra pek çok filmde daha oynadı, böyle giderse beklediğimizden çok daha erken yaşta yıldız olabilir.

6. Mina Nur Kaymas

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Zehra karakterini canlandırmıştı Mina. Muhteşem Yüzyıl'da ise Nergisşah Sultan olarak izledik. Sessiz sedasız geliyor ama bunlar sağlam temel atmakla alakalı.

indir

Üstün zekalı öğrencilere yönelik eğitim veren Üsküdar Çocuk Üniversitesinde eğitim görüyormuş, zekası oyunculuğuna da yansımış demek ki. 

7. Melissa Giz Cengiz

Bu minnoş, Çalıkuşu'nda Fahriye Evcen'in küçüklüğünü oynamıştı; son dönemde ise Kiralık Aşk'ta rol aldı. Güldüy Güldüy Show'daki tatlılığıyla da yanaklarını sıkasınız geliyor.

8. Sunny Pawar

Lion'da filmin ilk yarısının yükü onun omuzlarındaydı ve filmin en iyi unsuru olmayı başarmıştı bu minik aslan. Film Eleştirmenleri En İyi Genç Oyuncu Ödülü'ne aday da oldu, bundan sonra yeni başarılar da gelecektir.

9. Esat Polat Güler

Güldür Güldür Show'un çocuk versiyonunun daha iyi olmasının en önemli etkenlerinden biri de bu ufaklık. Şiveli konuştuğu sürece 7/24 izleriz skeçlerini. Tabii ki bıyıksız çıkmamalı. :

10. Mckenna Grace

Henüz 10 yaşındaki bu dünyalar tatlısı, şu sıralar gösterimde olan "Gifted"da kendine hayran bırakıyor. Canlandırdığı karakter gibi kendisi de bir dahi olabilir, ama oyunculuk zekasında.

İlerde de eminim ki sık sık karşımıza çıkacaktır. Biraz da Dakota Fanning ışığı saçıyor.

11. Sibel Melek Arat

Hayat Şarkısı'nda baş karakter Hülya'nın çocukluğunu canlandıran bu miniğin her yerinden yetenek akıyor. Dizinin flashback sahneleri daha fazla olsa kimsenin itirazı olmazdı.

12. Millie Bobby Brown

Sadece çocuk oyuncular arasında değil tüm oyuncular arasında geçen yılın en çok konuşulan birkaç isminden biriydi. Bir gün Stranger Things sona erdiğinde de onu dev yapımlarda görmemiz olası.

13. Berat Efe Parlar

İftarlık Gazoz'da Cem Yılmaz ile şahane bir ikili olmuşlardı. Güldüy Güldüy Show'da da öne çıkan çocuklardan, müthiş bir mimik kullanma kabiliyeti var.

Umarım soyadı gibi "Parlar".

14. Dafne Keen

Logan'da X-23'ü canlandırarak şahane bir giriş yaptı sinema dünyasına. O sinirli bakışları, İspanyolca konuşmalarıyla kendini yeterince kanıtladı. Bakalım gelecek yıllarda neler yapacak...

Sevgili arkadaşım Cihat Kaymas’ın kızı olan Mina Nur Kaymas’a baht açıklığı diliyorum. Ahsen Okyar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.