Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

24Eki/110

Şehitler de ölür, vatan da bölünür!

18 şubat 2011 balkan top 042 Şehitler de ölür vatan da bölünür!
RUMELİ Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı Süheyl Çobanoğlu terör için bakın ne diyor:

“Bu başlık için vefakâr, cefakâr ve asil Türk milletinden özür diliyorum. Fakat bu kafayla gidersek maalesef başlıktaki ifade gerçek olur. Çünkü jeopolitik, stratejik ve tarihi açıdan değerlendirdiğimizde gidişat endişe veriyor. Bir askeri birliğe yapılan saldırıyla Türkiye’nin mukadderatı değişmez elbette. Ama 2002’de sıfıra inmiş olan bölücü Kürt terörü ne oldu da zaman içinde azarak bugün yine her bir saldırıda onlarca şehit verdiğimiz boyuta ulaştı; bunu iyi tahlil etmek gerekir.”

Çobanoğlu’nun konuşmasında vurguladığı noktalar özetle şöyle:

- Terörle mücadelenin birinci adımı mutlaka ama mutlaka dış desteğinin kesilmesidir. - Terör örgütüne ve destekçilerine karşı açık ve net bir tavır alınırsa teröristin bastığı halı altından çekilmiş olur.

- TV’lerde “Ben bir Kürt olsam tam bağımsızlık için savaşırdım. Dağa çıkabilirdim. Türk ve Kürt toplumları artık kaynaşamaz!” demesi bu ülkeye hayır getirmez, olsa olsa dünkü gibi yeni şehitlere sebep olur.

- Neredeyse Türk’üm demekten utanacağız. Herkes aklını başına toplamalı. Büyük Türk milletine mensup olmanın gururuyla her türlü cinayeti işleyen ihanete, teröristlere ve destekçilerine karşı durmalıdır.

- Teröristlerle arasına mesafe koyamayan ve hatta destek olan siyasetçilerin aklını başına almalıdır. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir siyasi partiye müsamaha gösterilmez.
- Kendimizi kandırmayalım. Geçmişten ders alıp geleceği görmezsek şehitler de ölür, vatan da bölünür.”

Rumeli Balkan Federasyonu Basın Bürosu

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.