Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

19May/170

Dünya Şampiyonu Abdurrahim Kuzu Kandıra’da

10

17 Mayıs 2017 Çarşamba / Kandıra Zafer İlkokulunun 1966-1967 dönemi mezunları 50 sene sonra biraraya geldiler.

1966-1967 döneminde Kandıra Zafer İlkokulundan  44 öğrenci mezun olurken, 50 sene sonra bunların içinden  8 arkadaşlarının zaman içinde vefat ettiği görüldü.

Vefat edenler

Adil Akbaş, Ali Kantar, Kemal Çakır, Kemal Kardaş, Necmi Karagöz, Sefer Ergün ve Türkan Koç olmak üzere 8 arkadaşları ile Okul Müdürü Süleyman Üretürk ve Sınıf öğretmeni Yaşar Kocan’ın ebediyete uğurlandığı görüldü.

Toplantıya katılanlar

Kandıra Zafer İlkokulu Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; 62 kg. grekoromen Dünya Güreş Şampiyonu Abdurrahim Yunus Kuzu, Bağımsız Denetçi Ahsen Okyar, Alaattin Yolcu, Ali Özsatır, Eğitimci Arif Zengin, Aynur Yılmaz Yıldız, Fatma Nurdan Acarbay Alkan, Gülsen Karan Kızmaz, Hatice Akalın Çevik, İsmail Onur, Mustafa Duran, Satranç Hocası/Hakemi Mustafa Yıldız, Nizamettin Koç, Bankacı Nuray Adalı Muslu, Nurcihan Kocan Akçay, Osman Eroğlu, Rahmiye Candan Gürel, Rıdvan Cici, Sabahat Yağız Demirel, Sabahattin Yağız, Savaş Aydoğan, Semahat Tekoğul Onan ve Ünal Caner katıldı.

Dünya Şampiyonu Abdurrahim Kuzu Kandıra'da

Uzun yıllar ABD'de yaşayan, 62 kg. grekoromen Dünya Güreş Şampiyonluğu ve birçok dereceleri bulunan Abdurrahim Yunus Kuzu ilkokul arkadaşlarının ilgi odağı oldu.

50. yıl buluşmasının heyecanı

50 sene sonra ilk defa biraya gelen Kandıra Zafer İlkokulunun 1966-1967 dönemi mezunlarının çok heyecanlı oldukları görüldü. Nurcihan Kocan Akçay başta olmak üzere hanımların heyecanı konuşmalarına da yansıdı. Toplantı öncesi 3.sınıfa gidilerek öğrencilerle biraraya gelinde ve çok sayıdaki soruları cevaplandırıldı. Ahsen Okyar’ın yönettiği buluşma Okulun toplantı salonunda vefat eden Okul Müdürü, Sınıf öğretmeni ve 8 arkadaş için yapılan saygı duruşu ile başladı. Tek tek her katılan dünün öğrencileri  duygu ve düşüncelerini aktardı. Arif Zengin’in hazırlattığı pide ve içecekler ikram edilirken, toplantı katılanlara 50. yıl belgelerinin takdim edilmesi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

IMG_2220

IMG_228462 kg. Grekoromen Dünya Güreş Şampiyonu Abdurrahim Yunus Kuzu, Mustafa Duran, Bağımsız Denetçi Ahsen Okyar

IMG_22233. sınıf ziyaretinde öğrencilerin çok sayıdaki sorularını cevapladılar

IMG_229262 kg.grekoromen Dünya Güreş Şampiyonu Abdurrahim Yunus Kuzu, Satranç Hocası/hakemi Mustafa Yıldız’a Mezuniyetinin 50. yıl belgesini takdim ederken

IMG_2380 (1)Zafer İlkokulunu 50 sene önce bitiren hanımlar

IMG_2297Eğitimci Arif Zengin, Bağımsız Denetçi Ahsen Okyar’a Mezuniyetinin 50. yıl belgesini takdim ederken

IMG_2309Zafer İlkokulundan 50 sene önce mezun olan gençler

IMG_2386Ünal Caner, Nurcihan Kocan Akçay’a Mezuniyetinin 50. yıl belgesini takdim ederken

IMG_2363 (1)Ahsen Okyar, Abdurrahim Yunus Kuzu, Mustafa Yıldız, Alaattin Yolcu, Ali Özsatır

IMG_2586Kandıra Zafer İlkokulunun 50 sene önceki mezunları Okul girişinde birarada

11Ayaktakiler: Arif Zengin, İsmail Onur, Ahsen Okyar, Nizamettin Koç, Savaş Aydoğan Oturanlar: Sabahattin Yağız, Mustafa Yıldız, Abdurrahim Yunus Kuzu

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.