Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

15May/170

50 sene sonra toplanılabilir mi? Çarşamba günü göreceğiz..

zafer - Kopya (2)

Kandıra Zafer İlkokulunun 50 sene önceki mezunları ilk defa toplanıyor.

Tertip Komitesi adına bilgi veren Ahsen Okyar; "1966-1967 eğitim ve öğretim döneminde Kandıra Zafer İlkokulunda beraber okuyan ve mezun olan 44 kişi oldu.

Kaybettiklerimiz

Adil Akbaş, Ali Kantar, Kemal Çakır, Kemal Kardaş, Necmi Karagöz, Sefer Ergün ve Türkan Koç olmak üzere 8 arkadaşımız ile Okul Müdürümüz Süleyman Üretürk ve Sınıf öğretmenimiz Yaşar Kocan ebediyete uğurlandı.

Ulaşamadıklarımız

Bugün itibariyle toplantıya davet için Mefa Aydoğdu, Mukadder Can ve Yılmaz Yıldızkan'ın adresine ulaşılamadı.

Haberi olanlar

17 Mayıs Çarşamba günü Saat:14:00'te Zafer Okulundaki ilk buluşmaya;  Abdurrahim Yunus Kuzu, Alaattin Yolcu, Ali Özsatır, Arif Zengin, Aynur Yılmaz, Ayşe Şen Üretürk Tekin, Ercüment Şengül, Fatma Akbaş Aysu, Fatma Nurdan Acarbay Alkan, Gülsen Karani Kızmaz, Hanife Yılman Yalnız, Hasan Yenişen, Hatice Akalın Çeviku, İsmail Onur, Mustafa Duran, Mustafa Gündeş, Mustafa Yıldız, Nedret Kardaş Aktaş, Nevin Maviş, Nigar Üstünoğlu, Nizamettin Koç, Nuray Adalı, Nurcihan Kocan, Osman Eroğlu, Rahmiye Candan Gürel, Rıdvan Cici, Sabahat Yağız, Sabahattin Yağız, Savaş Aydoğdu, Semahat Tekoğul, Tülay Koşar Sezeralp, Ünal Caner'e ulaşıldı. Toplantı günü ve saati ile ilgili bilgi verildi. Birkaçı hastalık, şehir dışındayım gibi mazeret bildirdi. 30 yakını büyük heyecan duydum diyerek, mutlaka toplantıda olacağım bilgisini verdi.

Eğitimci Arif Zengin ile organize etmeye çalıştığımız, aralarında Dünya grekoromen 62.kg Dünya Şampiyonu güreşçi Abdurrahim Yunus Kuzu, İzmit Büyükşehir Belediyesi Personel Daire Başkanı Tülay Koşar Sezeralp, Satranç Hocası Mustafa Yıldız'ında bulunduğu arkadaşlarımızı Çarşamba günü, 50 sene sonra gerçekleşecek bu ilk etkinliğimize bekliyoruz." dedi.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.