Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

29Mar/170

BOSTANCI’DA GECE VAKTİ BİNLERCE İNSAN, AKŞENER’LE BULUŞTU!../ Özcan PEHLİVANOĞLU

IMG_8279

BOSTANCI'DA GECE VAKTİ BİNLERCE İNSAN, AKŞENER'LE BULUŞTU!../ Özcan PEHLİVANOĞLU

Türkiye 16 Nisan'da bir referanduma gidiyor. Devlet ve hazine desteği ile propaganda yapanlar ortada... Kimse onlara bu parayı nereden bulupta harcıyorsunuz diye sormuyor ve soramıyor!

Buna karşılık Meral Akşener'in dediği gibi "cep delik, cepken delik" misali imece usulü ile bir "HAYIR" kampanyası sürüyor.

İnsanlar İstanbul trafiğinde, hafta arası bir iş günü, iş çıkışında üç dört ulaşım aracı değiştirerek Bostancı Gösteri Merkezine geliyor. Bunun ne demek olduğunu İstanbul'u bilenler, iyi bilir...

Otobüsle taşıma yok, yevmiye yok, erzak torbası yok, işten atılma korkusu ile gelmek yok; sadece ülkelerini çok sevdiklerinden, çoluk çocuklarının rızkını harcayarak Meral Akşener'i dinlemeye ve kendilerine tercüman olduğu içinde desteklemeye geliyorlar...

Bunun adına, halk hareketi denir. Halk kendiliğinden hareketlenmiş ve önüne Meral Akşener'i koymuştur.

Bunu ister kabul edersiniz, ister etmezsiniz ama durum böyledir. Pazar günü İzmir'de böyle olmuştur, bu gece Bostancı'da böyle olmuştur, yarında inşallah Kahramanmaraş'ta böyle olacaktır.

Meral Akşener'in çalışmalarından bilgilendirme içeren yazılarımın çok ilgi gördüğünü bu akşam bir vesile ile öğrendim. Yanıma gelen bir stk yöneticisi kardeşim, bu yazıların halkı bilgilendirmede, bir kanaat oluşturmada ve fikir vermede çok önemli rol oynadığını söyledi. Ona göre bu karartma ve sansür döneminde benim bu çabalarımda önemliymiş ve tarihte bunu not etmekteymiş. Eğer öyle ise ne mutlu bana!

Dikkat çekici bir diğer hususta, kadınların ve gençlerin Meral Akşener'e yoğun ilgisiydi. Ancak o da, bu ilgiyi karşılıksız bırakmıyor, onları bir abla, anne ve kardeş olarak sevgiyle kucaklıyordu. Bu bir siyasetçide kolay görülmeyecek bir samimiyet göstergesidir.

Yolumuz yarın kısmet olursa Kahramanmaraş'a... Orada Meral Akşener'in fikirleri ve duruşu ile nefeslenmek isteyen yüzbinler var. İnşallah bu buluşmadan yine "Hayır"lı sonuçlar çıkacak...

Ümitsiz olmayın, Allah var gam yok! Çalışmak bizden takdir Allah'tan...

Selam ve saygıyla

IMG_8301

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.