Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Mar/170

MERAL AKŞENER VE İZMİT – Cevat NAS

MERAL AKŞENER VE İZMİT - Cevat NAS

Ülkücü ,Ülkücünün kardeşidir. Meral Akşener ve oraya gelenlerin %80 i de Ülkücü idi. Kalabalık bir topluluğa konuşan Meral Hanım, salona sığmayan topluluğu dışarıya çıkartarak halka hitabetip, etkili bir konuşma yaptı. Herkes bilinçli idi, hatta ve hatta oraya gelen Ülkücüler davanın her türlü çilesini çekmiş dava adamları idi. Akp ye yağ çekip ihale ve makam mevki almaya, çıkar sağlamaya çalışanlar, orada yoktu. Oraya gelenler yerine oturmuş, okur -yazar, meseleleri küfretmeden yorumlayan dava adamları idiler.
*

Şunu gördüm ki samimi Ülkücüler, gerçek dava adamları Meral Hanımı yalnız bırakmadılar. Kocaeli Ülkü Ocaklarından bu konuşmayı sabote etmek için gönderilenlerin oradaki çirkin ve çok basit tavrı rezaletti. Bir Ülkücü olarak şahsımızı ve oradaki tüm Ülkücü camiayı, bu basit ve nereden geldiği bilinen tutum maalesef hepimizi utandırdı. 30 civarındaki slogan atan genç, oradaki taraftarlardan dayak yiyerek, polisin duruma müdahale etmesiyle orayı terk ettiler. Bu durum bizleri üzmüştür.
*
Konuşmasını hiç kesmeyen Akşener, bu tür provakosyonlara hazırlıklı idi. Halk diliyle bu sefer pabuç pahalı çıktı. O gençleri oraya gönderenleri herkes elbette biliyor, bu gibi olaylar elbette ki bu gibilerinin yok olup gitmesinin bir göstergesi. Bu olay, tarafsız bir gözle bakıldığında, Ülkücü kullanılmamalı, uyanık olmalı, bu gençler bu durumlara düşmemeli, kendi akıllarını kullanmalılar. Ülkücü Hareketi de toplum nezdinde rezil etmemelidirler. Bırakın beyler herkes özgürce kendini ifade etsin. Yarın oradaki provakosyonu yapanlar ve yaptırtanlar elbetteki, haysiyetleri varsa Ülkücülük adına utanç duyacaklardır. Kazanan Meral Akşener ve mazlumlar olmuştur. Tek kişilik yönetime HAYIR, bir partinin başkanının devleti yönetmesine hayır, bir kişinin hem başkan, hem hükümet, hem de mahkeme olmasına ve dahi bir çok haksızlıklara karşı HAYIR, diyen Meral Akşener ve kalabalık marşlar eşliğinde mitingi sonlandırmışlardır.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.