Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

16Mar/170

Sarıbay: Kocaeli Aydınlar Ocağı İzmit için tam bir kültür abidesi

aydynlar-i

Sarıbay: Kocaeli Aydınlar Ocağı İzmit için tam bir kültür abidesi

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı, önceki dönem başkanı ve yöneticileri CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret ederek 18 Mart Cumartesi günü gerçekleştirecekleri ve İç İşleri eski Bakanı Meral Akşener’in konuşmacı olarak yer alacağı konferansa davet ettiler.

KONFERANSA DAVET ETTİLER

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ruhettin Sönmez, önceki dönem başkanı Ahsen Okyar ve yöneticileri İsmail Kaya, Mustafa Görgün ve İbrahim Gencer, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 18 Mart Cumartesi günü İç İşleri Eski Bakanı Merak Akşener’in konuşmacı olarak katılacağı Fuar içi Çağlayan Restaurant’ta gerçekleşecek olan “Milli İrade’nin Önemi” adlı konferansa davet ettiler.  Nazik davet için teşekkür eden Sarıbay, etkinliğe katılacaklarını dile getirdi.

HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ
Yeni bina için hayırlı olsun dileklerini ileten Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ruhittin Sözmez, “Çok şık ve modern bir bina olmuş. Yeni binanızda hayırlı çalışmalar diliyorum “ dedi.  18 Mart Cumartesi günü yapacakları etkinlik için davetiye veren Sönmez, “18 Mart Cumartesi günü İç İşleri Eski Bakanı Merak Akşener’in konuşmacı olarak katılacağı Fuar içi Çağlayan Restaurant’ta gerçekleşecek olan “Milli İrade’nin Önemi” adlı konferans gerçekleştireceğiz. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız “ diye konuştu. Nazik davet için teşekkür eden Sarıbay, “Kocaeli’nin değerlerinin kadrini bilmek gerekiyor. Meral hanım her zaman takdir ettiğim bir isimdir. Davetiniz için teşekkür ederim. Orada bulunacağız “ ifadelerini kullandı.

İLİMİZİN EN BÜYÜK DEĞERLERİNDEN
Sizleri burada görmekten çok mutluyum diyen CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Kocaeli Aydınlar Ocağı İzmit için tam bir kültür abidesi. İzmit’in en kalburüstü, sevilen sayılan isimleri bu derneğe başkanlık yaptı. Ben de birçok programınıza iştirak ettim. Kocaeli Aydınlar Ocağı ilimizin seviyesi yüksek, en büyük değerlerinden biri. Üzerime düşen bir şey olursa her zaman yanınızdayım” ifadelerini kullandı. İl Sekreteri Av. Hüseyin Acurman ise; “Mevzu bahis vatan ise gerisi teferruattır. Bunun için varımız yoğumuzla çalışıyoruz. Burada siyasetçi olarak değil bir hukukçu olarak söylüyorum ki okudukça okuduğunu anlayan bir insanın buna nasıl evet vereceğine inanamıyorum” diye konuştu.

http://www.kocaelikoz.com/saribay-kocaeli-aydinlar-ocagi-izmit-icin-tam-bir-kultur-abidesi/9327/

IMG_7598Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’a davetiye takdim ederken

DSC_0034 (1)Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay

IMG_7586 (1) Bilgi Dehmen,İsmail Kaya, Mustafa Görgün, Ahsen Okyar, Av. Hüseyin Acurman, İbrahim Gençer, Bozkurt Uslu Oturanlar; Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay

IMG_7583 (1)Av. Cengiz Sarıbay ve misafirleri

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.