Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

8Mar/170

Bozburun okul kütüphanesine kitap yardımı

IMG_7124  3 Mart 2017 Cuma / Kandıra Lisesi Mezunları Derneği, Bozburun İlkokulu’nun kütüphanesine kitap yardımında bulundu.

Kandıra Lisesi Mezunları Derneği, Biz Kandırayız sosyal medya grubu, Yahya Kaptan 1. bölge sakinleri ve Prelli Lastik Fabrikası çalışanlarının katkılarıyla Bozburun İlkokulu’nun kütüphanesine kitap yardımında bulundu.

Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Aygün Aynagöz, Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Belgin Umutlu Yüksel, Aliye Aynagöz,  Salih Horos, Aytaç Kürekçioğlu, Nurşen Ayyıldız Aynagöz, Ersin Çelebi  ile birlikte Bozburun İlkokulu’nu ziyaret ederek Okul Müdürü Alpaslan Muti’ye kitapları teslim etti.

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Amaçlarının farkındalık oluşturmak ve okul kütüphanesinin gelişmesine yardımcı olmak olduğunu söyleyen Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Aygün Aynagöz; “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerin kitap okuması çok önemli. Biz de okumanın önemini bilen ve eğitime katkı sunmak isteyen dostlarımızla böyle bir proje gerçekleştirdik. Okullarımıza eğitim için kitap desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi. Okul Müdürü Alpaslan Muti ise kütüphanelerinin gelişimine katkı sunanlara teşekkür etti.

IMG_7127IMG_7066     Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Aygün Aynagöz kitap verirken

IMG_7079IMG_7071         Okul Müdürü Alpaslan Muti, Ersin Çelebi, Salih Horos

IMG_7068IMG_7084

IMG_7081IMG_7086       Ahsen Okyar, Aygün Aynagöz

IMG_7082Nurşen Ayyıldız Aynagöz, Belgin Umutlu Yüksel, Aliye Aynagöz, Aytaç Kürekçioğlu

IMG_7124Aygün Aynagöz, Nurşen Ayyıldız Aynagöz, Ahsen Okyar, Ersin Çelebi, Belgin Umutlu Yüksel, Salih Horos, Aytaç Kürekçioğlu, Aliye Aynagöz, Alpaslan Muti

IMG_7088

IMG_7126Kandıra Bozburun İlkokulu

IMG_7128Kandıra Lisesi Mezunları Derneği yöneticileri Bozburun İlkokulu öğrencileri ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.