Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

9Şub/110

Kandıralılardan Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ziyareti

7

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı Belsa'daki makamında ziyaret etti.

Oldukça kalabalık bir heyetle yapılan ziyarette Dernek Başkanı Alkan, Başkan Doğan'ın eğitim kurumlarına bakış açısını değerlendirerek; " Sizin eğitime olan duyarlılığınızı gayet iyi biliyoruz. İlçemiz sınırlarındaki Kandıra Meslek Yüksek Okulu'nun ek bina yapımı sırasında çalışmalara verdiğiniz katkı bizleri çok mutlu etmiştir. Derneğimiz adına size teşekkür ediyoruz." dedi. Başkan Doğan da konuklarına ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek; "Kandıra ve Kandıralılar bu kentin kendine has özellikleri olan bir kültür zenginliğidir. Bu camiayı ben de çok seviyorum. Çok içten ve samimi bir halka sahip Kandıra'ya ufak bir katkımız olduysa ne mutlu bize. Bu dernekte yönetici olmanın çok hayırlı ve önemli bir görev olduğunu düşünüyor ve size başarılar diliyorum." dedi.

Kalabalık ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a yapılan teşekkür ziyaretine; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, Diş Hekimi Turan Sarı, Bekirdere Muhtarı İsmail Sayın, Sigortacı Erdal Baykara, Sanayici Günay Gülcü, Bekirderespor Kulübü Başkanı Erdoğan Şentürk, İşadamı Erdoğan Görgün, Kandıra Devlet Hastanesi Müdürü Orhan Can, SMMM Ahsen Okyar, Cenk Tesisat Şirket Müdürü Recep Yıldız, Orhan Mahallesi Muhtarı Nazmi Balaban, Zabıta Komseri Tezer Saatçi, Kuyumcular Derneği Başkan Yardımcısı Onur Altaş, Market İşletmecisi Fahrettin Özaydın, Tesisat Teknikeri Salim Yaşar, Emlak Danışmanı Hasan İpek, Saygın Apart sahibi Erol Taşçı ve Bekirderespor Kulübü Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Güngör katıldı.

Doğan’a seramik tabak

Ziyaret Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan tarafından İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a Derneğin 17. Yıl Hatıra Tabağının takdim edilmesi ile sona erdi.

1

Nazmi Balaban, Fahrettin Özaydın, Ahmet Güngör, Ahsen Okyar, Recep Yıldız,

2

Orhan Can, Salim Yaşar, Erdoğan Şentürk, Erol Taşçı, Erdal Baykara, Turan Sarı

3

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a Derneğin 17. Yıl Hatıra Tabağını takdim ederken

4

Dt. Turan Sarı, Dr. Nevzat Doğan, Erdoğan Alkan

5

Erdoğan Görgün, İsmail Sayın, Tezer Saatçi, Erdoğan Şentürk, Onur Altaş, Hasan İpek

6

ayaktakiler Tezer Saatçi, Hasan İpek, Erol Taşçı, Orhan Can, Salim Yaşar, Recep Yıldız, Ahmet Güngör, Erdoğan Görgün, Fahrettin Özaydın, Nazmi Balaban, Onur Altaş, İsmail Sayın, Erdoğan Şentürk

Oturanlar Günay Gülcü, Erdal Baykara, Turan Sarı, Dr. Nevzat Doğan Erdoğan Alkan, Ahsen Okyar

7

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Günay Gülcü’yü uğurlarken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.