Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

30Ara/160

“TÜRK SİYASETİ KONTROL ALTINDADIR”– Av. Özcan PEHLİVANOĞLU

IMG_4158  27 Aralık 2016 Salı / Av. Özcan Pehlivanoğlu, Selçuklu Düşünce Gurubunun bu yılın son toplantısında “GELİŞMELER KARŞISINDA TÜRK AYDINI” konusunda bilgi verdi.

Başkan Süleyman Pekin’in açış konuşması ile başlayan toplantıda Av. Özcan Pehlivanoğlu, “Türkiye'de lüzumsuz ve zamansız anayasa tartışmaları devam edip duruyor. Belki bununla bazı mihraklar gerçek sorunlarımızı ve savaş içinde olduğumuzu gizlemek istiyor. Fırat Kalkanı Operasyonunda şehit sayımız 39'a yükseldi... Yani bir "maymuna bak" oyunu oynanıyor.

TBMM'ye getirilen 21 maddelik anayasa değişikliği teklifi üstün körü yazılmış ve Türk Milletinin geleceğini tehlikeye atan bir çalışmadır.

Bu nedenle Türk Milletinin her ferdi elinden ne geliyor ise buna karşı mücadele vermeli ve bu anayasa dayatmasına "hayır" demelidir.

Gün gerçekten seferberlik halinde olma günüdür. Ama kime ve neye karşı seferberlik? Bu sorunun cevabı, Türk Milletinin hükümranlık haklarını elinden alarak totaliter bir rejim ihdas etmeye çalışanlara karşı bir seferberlik olmalıdır.

Hamaset dolu ağdalı laflarla veya devletin milletin beka sorunu varmış korkusu ile sizleri bir kez daha aldatmak için çabalayanların çabasını boşa çıkarmak zorundayız.

Burası Türk Milletine ait Türk vatanıdır. Türklüğü red edenlere ve Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alanlara bu vatanı bırakmayız...Biz yurdumuzu düşmanda temizleyerek bugün rahat nefes almamızı sağlayan Atatürk'e vefasızlık etmeyiz. Onun için çalışıyoruz, çalışıyorsunuz!!!” dedi.

İzmitliler, Av. Pehlivanoğlu’nun konferansına büyük ilgi gösterdi.

IMG_4161Süleyman Pekin, Av. Özcan Pehlivanoğlu

IMG_4166

IMG_4167Eğitimci – Yazar Cevat Nas soru sorarken

15741212_10208397054859051_705909968101919199_nAv. Özcan Pehlivanoğlu, Av. Ruhittin Sönmez, Ahsen Okyar, Zekai Kahyaoğlu, Av. Naci Kara konferans sonrası sohbet ederlerken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.