Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

8Ara/160

Akça Koca Kültür Platformu 8.Gençlerle Baş Başa programında İbrahim AKDİLEK konuşacak..

LOGO-2014

Akça Koca Kültür Platformu Gençlerle Baş Başa Programına İbrahim AKDİLEK ile devam ediyor.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği ve Teknolojileri Eğitimi 3. sınıf öğrencisi İbrahim Akdilek, Akça Koca Kültür Platformu Gençlerle Baş Başa Programının sekizinci konuşmacısı olacak ve “Bilim Tarihi” konusunda bilgi verecektir.

Kocaeli  Emex Otel’deki toplantı 15 Aralık 2016 Perşembe günü akşamı 19:30’da başlayacak saat 21:00’de sona erecek. İbrahim Akdilek’in soruları da cevaplayacağı toplantıda çay ikramı yapılacaktır.

Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu toplantıya platform üyelerini ve konuya ilgi duyanları bekliyor.

Picture1İbrahim Akdilek kimdir?

1988 yılında Kocaeli'nde doğdu. 3 kardeşin en büyüğü.  Küçük kardeşi Furkan, Kocaeli Üniversitesi’nde Makine Meslek Yüksekokulu’nu bitirdikten sonra başladığı  Karabük Üniversitesi’nde Metalürji ve Malzeme Mühendisliği bölümünde  2. Sınıf öğrencisidir. En küçük kardeşi Mehmet Berkay, Başiskele Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Uçak Elektroniği bölümünde 3. sınıf öğrencisi. Baba Fedayi Akdilek, TCDD Derince Limanı’nda uzun yıllar kaptanlık yaptıktan sonra iki yıl önce emekli oldu. Anne Sevim Akdilek, bütün vaktini ailenin diğer dört üyesinin eksikliklerini kapatmakla harcamaktadır.

Depremden sonra bir kaç il değiştirdikten sonra yine Kocaeli’ye dönüp Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi'nde okudu. Lise hayatı boyunca basketbol ve hentbol oynadı. Lise 2. sınıfta TÜBİTAK fizik olimpiyatlarında milli takım eleme kampına çağrıldı.

2006 yılında liseden mezun oldu, aynı yıl ODTÜ Fizik bölümünü kazandı. 1 yıllık ingilizce hazırlık sınıfının ardından geçtiği bölümde çok istekli ve mutlu olmasına rağmen, 3. sınıfa başladığı 2009 yılında bir kaç özel sebepten dolayı okulu askıya aldı, 2011 yılında tamamen bıraktı.

2009-2015 yıllarını girişimcilik yılları olarak tanımlıyor. Öğrencilik döneminde ek gelir için garson olarak çalıştığı restoranda sırasıyla aşçılık, kasiyerlik ve müdürlük yaptı. Başka bir restoranda daha müdürlük yaptıktan sonra, kendi restoranını açtı. 2.5 yıl çalıştırdığı restoranını güzel bir teklif sonucu sattıktan sonra çeşitli cafe ve restoranlarda müdürlük, koordinatörlük, iş ve etkinlik danışmanlıkları yaptı.

2015 yılında tekrar okul hayatına geri dönme kararı alıp, ODTÜ CEIT (Computer Education and Instructional Technologies) bölümüne başladı. Şu an 3. sınıfta ve okul hayatı dışında özel matematik ve fizik öğretmenliği yapıyor. Ayrıca üç arkadaşıyla kendi başkanlığında kurduğu ekip (www.eckertstudio.com) ODTÜ Teknokent ATOM' da kuluçka merkezinde VR (Sanal Gerçeklik) üzerine yazılım geliştirme yapıyor.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.