Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

6Kas/160

Özel Derince Marmara Tıp Merkezi açildı

IMG_2172    5 Kasım 2016 Cumartesi / ‘Sağlık Mutluluktur’ sloganı ile 1995 yılından beri Körfez’de sağlık hizmeti veren, Özel Körfez Marmara Hastanesi 21 yıllık tecrübesi ile Özel Derince Marmara Tıp Merkezini açtı.

Açıldığı günden beri bölge halkının sevilen hekimlerini kadrosuna dahil eden Özel Derince Marmara Tıp Merkezi Çenedağ Mahallesi, Denizciler Caddesi No:13’te görkemli bir açılışla hizmete açıldı. Açılışa Derince Marmara Tıp Merkezi Genel Müdürü Esener Maçil, Körfez Kaymakamı Dr.Hasan Hüseyin Can, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi ve davetli katıldı.

HİZMET ALANLARI

Özel Derince Marmara Tıp Merkezi’nde Kulak Burun Boğaz, İç Hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Ortopedi ve tramvatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları, Sağlıklı Beslenme ve Diyetisyen, Aile Danışmanı ve Psikoloji, Ağız ve Diş Sağlığı, Acil Servis, Üroloji, Dermatoloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi ile  SGK ve özel sağlık sigortalı hastalara hizmet vermeye başladı.

MAÇİL, “21 YILLIK TECRÜBE”

Açılışta konuşma yapan Özel Derince Marmara Tıp Merkezi Genel Müdürü Esener Maçil, “Özel Körfez Marmara Hastanesi olarak 21 yıldır bölgemizde sağlık hizmeti veriyoruz. Bu kapsamdaki tecrübelerimiz ile açılan Özel Derince Marmara Tıp Merkezi kurulduğu ilk günden beri heyecan duyduğumuz bir merkezdi. Ağustos ayı itibari ile hizmete açılan ve bölgenin sevilen doktorlarının da aynı çatı altında hizmet vermeye başlaması hastalarımızın ilgisini daha da çok arttırdı.  Tedavi alan sayısının hergün artması, bölgedeki en temel ihtiyaç olan özel sağlık hizmetlerini karşılıyor olmamız bizleri daha da çok sevindirdi. Bu kıymetli günümüzde Tıp Merkezimizin hizmete açılış sürecinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün tıp merkezimizi açılış heyecanı ile taçlandırdık. Öncelikle siz değerli basın mensuplarımıza ve açılışımıza katılan protokolümüze, kıymetli misafirlerimize, katılamayıp tebriklerini, güzel dileklerini bizler ile paylaşan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

SAĞLIK SEKTÖRÜNDE ÇOK CİDDİ YATIRIM YAPILDI

Maçil’in ardından konuşma yapan Derince Belediye Başkan  Ali Haydar Bulut, Derince’nin cazibe merkezi olması için birçok proje gerçekleştiriyoruz. Böyle kurumsal bir hastaneyi ilçemize açan emeği geçen herkesi kutluyorum ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından  açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri hastaneyi gezerek hayırlı olmasını diledi.

IMG_2151

IMG_2168Reşet Öktem, Dr. Halil İbrahim Kahraman, Hasan Uzunhasanoğlu, Ahsen Okyar, Prof.Dr. Mehmet Bayrak

IMG_2173

IMG_2172Körfez Kaymakamı Dr.Hasan Hüseyin Can hayırlı olsun konuşmasını yaparken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.